Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ποιός και γιατί , έγραψε τα παρακάτω;

....Για την ιστορία, σας αναφέρω ότι παλαιότερα αντιμετωπίσαμε ισχυρές αντιδράσεις δυστυχώς από συμφέροντα από τον χώρο της υγείας, αλλά και από παράγοντες του δημοτικού συμβουλίου Ρ-Π, που εκμεταλλεύτηκαν την ευγένεια αλλά και την ατολμία του Δημάρχου Ρ-Π να δώση λύση στο θέμα αυτό.
 Όμως, δεν συμφωνώ με την κριτική σας σχετικά με την πιθανή υπερ-συνταγογράφηση. Από πού άραγε προκύπτει και γιατί εσείς πιστεύετε ότι εμείς, με τις πράξεις μας, δήθεν υποστηρίζομε η και ευνοούμε την υπερ-συνταγογράφηση. και την αισχροκέρδεια, όταν πχ η Εκκλησία και ο ΕΟΠΠΥ θεωρούν ότι η επίσκεψη, που ενδεχομένως υποχρεούται να καταβάλη ο ασφαλισμένος, ως προϋπόθεση για την αναγραφή φαρμάκων, είναι πράξη παράνομη και ποινικά κολάσιμη και αντίκειται στην ηθική και την δεοντολογία, ο δε ΕΟΠΠΥ, όντας χρεοκοπημένος οικονομικά οργανισμός, έχει να πληρώση γιατρούς δύο (2) ολόκληρα χρόνια....
Περισσότερα εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οτι θυμαται χαιρεται

Ανώνυμος είπε...

"όταν πχ η Εκκλησία και ο ΕΟΠΠΥ θεωρούν ότι η επίσκεψη, που ενδεχομένως υποχρεούται να καταβάλη ο ασφαλισμένος, ως προϋπόθεση για την αναγραφή φαρμάκων, είναι "
Από που προκύπτει αυτό γιατρέ; Δώστε μας κάποιο έγγραφο, αναφορά κλπ. από το οποίο να προκύπτει ότι το θεωρούν όπως γράφετε.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Πολλα τα ερωτηματικα:
1.Ο εθελοντης ιατρος ειναι συμβεβλημενος με τον ΕΟΠΥΥ??
2. Εχει ιατρειο σε αλλη περιοχη? 3.Λαμβανει αμοιβη απο τον ΕΟΠΥΥ για τους ασθενεις στους οποιους συνταγογραφει??
4.Μιλουσε για παραγγελια φαρμακων τηλεφωνικη, δινοντας ολα τα στοιχεια του ασθενη τηλεφωνικα, ωστε να εχουν.. ετοιμη τη συνταγη του!! Αυτο δεν ειναι το ιδιο με το τηλεφωνικο ραντεβου..
5.Δεν υπαρχουν ιατροι συμβεβλημενοι με τον ΕΟΠΥΥ στις περιοχες αυτες, οπου ο εθελοντης ιατρος κανει τη δουλεια τους?
6. Ο πλαστικος χειρουργος που προσφερει εθελοντικη εργασια στο ιδιο ιατρειο, τι ακριβως κανει??

Ανώνυμος είπε...

κ. Παπακωνσταντίνου γιατί δεν απαντάτε;
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις απο ένα 75χρονο να σου απαντήσει αμέσως. Μετα απο κανένα μήνα και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΟΠΥΥ ΩΡΑΊΟ ΑΣΤΕΊΟ.
Με ΒΟΥρδουλιές και γλέντια έρχονται και τα άσπρα γιαουρτένια.