Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τι κάθομαι και σας γράφω τώρα;

Θα συζητηθεί στο Δημ. Συμβούλιο Ρ-Π το θέμα : 
"Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: » Κατασκευή φρεατίων με σχάρες απορροής όμβριων υδάτων ( σε υπάρχοντες αγωγούς) σε διάφορα σημεία της Κοινότητας Πικερμίου καθώς και αποκατάσταση οδοστρωμάτων."

Παλαιότερα σε συζήτηση για ανάλογο θέμα στο Δήμο Γέρακα και επειδή εκεί είχαν πρόβλημα με τα βοθρόνερα που πέταγαν κάποιοι στους αγωγού ομβρίων , παράλληλα μια δημοτική παράταξη πρότεινε να βγάλουν και μια επιτροπή που μαζί με την παραλαβή θα έλεγχε και να μέσα στους αγωγούς ομβρίων καταλήγουν και τίοτα άλλοι αγωγοί.

Ήταν απλό , όπως είχε πεί τότε ένας δημ. σύμβουλος .

"Όταν θα πάμε να παραλάβουμε το έργο θα έχουμε μαζί μας και εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρείας. Για να ελέγχουμε την κατασκευή θα τον υποχρεώνουμε να σηκώνει τις σχάρες και θα κοιτάμε μήπως μέσα στους αγωγούς υπάρχουν και τίποτα παραξενες τρύπες που καταλήγουν άλλοι αγωγοί. "

Τόσο απλό και αποτελεσματικό.

Αλλά θα μου πείτε εμείς γιατί να το κάνουμε;

Μήπως καταλήγουν βοθρόνερα στους αγωγούς απορροής ομβρίων;

Μπα! Δεν το πιστεύω.

Κ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: