Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Έλα κύριε Φωτόπουλε, έπειτα απο τόση φασαρία ... ευαισθητοποιήθηκες να ζητήσεις συγνώμη;

Συγγνώμη για τη διακοπή ρεύματος στο Άσυλο Ανιάτων της Κυψέλης ζήτησε σήμερα και η ΓΕΝΟΠ, η οποία επισημαίνει ωστόσο ότι
είναι λογικό και ανθρώπινο να γίνονται λάθη και ότι «δεν είναι σωστό από μεμονωμένες περιπτώσεις και λάθη να ισοπεδώνονται τα πάντα και να μην αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεται από το λιγοστό προσωπικό».

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε την Πέμπτη, ενώ η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι η διακοπή έγινε λόγω χρεών χωρίς να είναι γνωστό ότι ο μετρητής ανήκε σε ίδρυμα, καθώς ήταν καταχωρημένος σε όνομα ιδιώτη.

Με αφορμή το περιστατικό, η ΓΕΝΟΠ ζητά, επίσης, η καταμέτρηση και οι διακοπές ρεύματος να επανέλθουν αποκλειστικά στη ΔΕΗ και να μην ανατίθενται σε εργολάβους. «Όταν αυτές οι εργασίες γίνονται από το μόνιμο προσωπικό τα λάθη σχεδόν μηδενίζονται», υποστηρίζει το συνδικάτο. 
 
-------------------------------
Κατά το κύριο Φωτόπουλο είναι λογικό και ανθρώπινο να γίνονται λάθη.
Να θυμιθούμε το λάθος;
Έκοψαν το ρεύμα  στο άσυλο ανιάτων.
Έκοψαν το ρεύμα σε κατάκοιτους, αυτοί που με κρατικές επιχορηγήσεις πήγαιναν "συνδικαλιστικά" ταξίδια αξίας εκατονταδων χιλιάδων ευρώ.
 
Και είδατε πως ο κύριος Φωτόπουλος, βρήκε αμέσως και τις δικαιολογίες 
Άντε με το καλό και βουλευτής.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από πάνω μας δουλεύει κιόλας ο κ. Φωτόπουλος. Βρε το ίδρυμα ανιάτων είναι ένα μεγάλο συγκρότημα στην Κυψέλη. Το συνεργείο που πήγε εκεί δεν το είδε; Ή έκαναν γρήγορα-γρήγορα για να πάνε για καφέ μετά;
Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και των ΔΕΚΟ άμεσα!
Πικερμιεύς