Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...

Συνελήφθη ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου 

Ευτυχώς δεν έχουμε κανένα τέτοιο κρούσμα στο δικό μας Δήμο και αν δείξουμε και λίγο μεγαλύτερη προσοχή ποιός οδηγεί και ποιό "δημοτικό" αυτοκίνητο και ποιά μέρα και ποιά ώρα και αν είναι και για υπηρεσιακή δουλειά, θα έχουμε επιτύχει το απόλυτο στην διαχείριση των μέσων του Δήμου. 

Ραφηνιώτης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Δήμος Ρ-Π θελήσει να ελέγξει της δαπάνες των μεταφορικών του μέσων, μπορεί να το κάνει με τη βοήθεια των υπηρεσιών του και τη χρήση η/υ.
Πχ
Κάθε μ.μ. να είναι χρεωμένο σε έναν άνθρωπο (τυχόν αλλαγές καταχωρούνται άμεσα).
Κάθε πχ Παρασκευή μεσημέρι παραδίδονται τα κλειδιά του μ.μ. και ο παραλαβών καταχωρεί τα χιλιόμετρα καθώς και της ημέρες και ώρες που λειτούργησε το μ.μ.
Τηρείται αναλυτική καρτέλα ανά μ.μ. στην οποία εμφανίζονται κατά χρονολογική σειρά όλες οι δαπάνες που το αφορούν (καύσιμα, επισκευή, ανταλλακτικά, αποσβέσεις, προσθήκες/βελτιώσεις κλπ.).
Κάθε μήνα τυπώνεται αναφορά στην οποία θα φαίνονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία.
Βάζω στοίχημα θα προκύψουν εκπλήξεις.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που λές δείχνουν οργάνωση και απο οργάνωση όχι να μας κατηγορήσω αλλά δεν είμαστε και ο καλύτερος δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και δεν έχουμε κρούσμα.
Κρούσματα.
Ας αφήσουμε τους υπαλλήλους και ασ αρχίσουμε από του ςδιορισθέντες.
Από εκεί πάιρνουν παραδείγματα και οι άλλοι.
Συνέχεια βλέπω ενα ημιφορτηγάκι που το οδηγεί πρόεδρος και Γαν-Γαν στριφογυρίζει στη Ραφήαν ακόμακαι βραδυνές ώρες.
Βλέπει ακόμαμ και ο αόματος.... Ξηρός

Ανώνυμος είπε...

Εχετε μεγάλη πλάκα .... Αυτοι που αναφέρεστε δουλευουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ σε υπηρεσίες και επιχειρησεις που δουλέυουν 7 ημέρες της εβδομάδα και 19 ωρες το 24ωρο. Αφου ειστε τιμητές των πάντων ...ριξτε τις μάσκες τις ανωνυμιας ...αναλάβετε εσεις τα πόστα τους και χρηματοδοτήστε απο την παχυλή τσέπη σας τις υπηρεσιακές μετακινήσεις! Ιδου η ρόδος ...ιδού και το πήδημα!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχεις εσύ με αυτα που γράφεις.
Αφού νομίζεις ότι αυτοί που αναφερόμαστε δουλεύουν ΕΘΕΛΟΝΙΚΑ και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, σε παρακαλώ μπορείς να μου κάνεις ένα απολογισμό για την εθελοντική δουλειά και προσφορά τους και να μου δώσεις και τα χιλιόμετρα που έγραψε το κοντέρ;
Ραφηνιώτης

Ανώνυμος είπε...

Μην γανιάζεις για να τον πείσεις. Ο άνθρωπος τα κάνει γαργάρα και προσπαθεί να μας πείσει για εθελοντισμό και ανιδιοτελή προσφορά. Μην τα λες ξοδεύεις το σάλιο και είναι πολύτιμο για τις εκλογές