Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Μεγάλο λάθος κύριε Δήμαρχε!

Απόφαση Δημάρχου

"Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 80,00 € σε βάρος του ΚΑ 8117 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 για την ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ"

Υπάρχει μια κακή νοοτροπία : οδηγώ κρατικό, δημοτικό κλπ. αυτοκίνητο, παρκάρω όπου γουστάρω σε πεζοδρόμια , σε θέσεις που απογορεύεται η στάθμευση και κάνω και τον μάγκα όταν πάει κάποιος να μου μιλήσει.

Κύριε Δήμαρχε, να τα πληρώσει απο τη τσέπη του τα 80 ευρώ αυτός που πάρκαρε παράνομα, διότι τα 80 ευρώ σήμερα είναι πολύτιμα για τον Δήμο.   

Τι είναι αυτή η απόφαση που διαβάσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

Τη κλήση του κάθε παραβάτη να την πληρώνει ο Δημότης;  

Κύριε Δήμαρχε με την ίδια λογική ο κάθε ένας που οδηγεί δημοτικό αυτοκίνητο, όταν τρώει πρόστιμο θα έρχεται για να του το πληρώνω εγω και οι υπόλοιποι δημότες.

Όχι κύριε Δήμαρχε, μέγα λάθος!

Κ.Μ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Πικέρμι μας έκοψε την δημοτική συγκοινωνία και πολλά άλλα. Το πρόστιμο μήπως αφορούσε όχημα που μεταφέρει τον κ. Δήμαρχο;
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Είναι υποχρέωση του δημάρχου και του γραφείου τύπου να αναφέρουν σε ποιό όχημα κόπηκε η κλήση.
Γιατί πρέπει να πληρώσει ο παραβάτης ιδίως αν αυτός είναι ο δήμαρχος γιατί τα άλλα αυτοκίνητα πλην των τράκτορων δεν βγαίνουν εκτ΄ςο ορίων δήμου.
Για να δούμε υπάρχειφιλότιμο για ανακοινώσεις;