Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οι τεκμηριωμένες απόψεις του Στρατηγού Τσαγκαράκη για το Μουσείο Παλαιοντολογίας

.......
Στην επιστολή σας αυτή κύριε Καθηγητά (Θεοδώρου) , προκειμένου να σταματήσει να διασύρεται από ανώνυμους και ανεύθυνο-υπεύθυνους το όνομα της τέως Αντιδημάρχου κυρίας Ηλέκτρας Παπαδημητρίου για φθορές που προκλήθηκαν στα Πικερμικά Εκθέματα από την μετακίνηση ορισμένων προθηκών ευρημάτων προκειμένου να ελευθερωθεί μερικώς ο χώρος της αιθούσης για να χρησιμοποιηθεί κατά την εκδήλωση –αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας , τοποθετείστε υπεύθυνα, διευκρινίζοντας ότι δεν καταγράφηκαν ζημιές στα εκθέματα.
Δεν ξέρω πως γεννήθηκε το θέμα και ποιους λόγους εξυπηρετεί.
Όμως κύριε καθηγητά με την 2η και 5η παράγραφο της επιστολής σας, επιτίθεστε με σφοδρότητα μέσω διαδικτύου, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αδικείτε κατάφορα τον κύριο Δήμαρχο .
.......

Διαβάστε ολόκληρη την ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Στρατηγού Νικολάου Τσαγκαράκη εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την από καιρού δημοσιευθείσα απάντηση του κ. καθηγητού, το θέμα είχε λυθεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υπευθυνότητας της κας Παπαδημητρίου.
Συγχαρητήρια κ. Τσαγκαράκη που υπερασπίζεστε τον κ. Δήμαρχο.
Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι από τότε που ανέλαβε ο κ. Δήμαρχος, δηλαδή εδώ και δύο περίπου χρόνια στο Πικέρμι δεν έγινε κανένα έργο (πλην αποκομιδής απορριμμάτων). Ούτε μία λακκούβα δεν έκλεισε...
Εμείς βέβαια το γνωρίζουμε αλλά τα μέλη του συλλόγου σας που διαβάζουν μόνο της επιστολές σας πως θα ενημερωθούν για την περιοχή;
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή είναι μακροσκελέστατη και περιέχει πολλά επισυναπτόμενα. Αποτέλεσμα είναι να μην διαβάζεται. Τ ο θέτω υπόψη του συντάκτη αλλά και ως υπενθύμιση σε όσους γράφουν αντίστοιχα μεγάλες επιστολές.
Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για τεκμηριωμένη διαφήμιση για τον δήμαρχο μου φαίνεται...