Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Αυτός ο μικρός ( 2 μηνών) σκυλάκος τα δυο αδέλφια του και η μητέρα του επιβιώνουν στη μέση του πουθενά σε ενα χωματόδρομο στο βουνό της Πεντέλης. Οι λιγοστοί περαστικοί λυπούνται τα μωρά και οταν έχουν κάτι τους πετάνε να φάνε. Συνήθως όμως είναι διψασμένα και πεινάνε . Ακόμη και αν γλιτώσουν απο την πείνα -κάτι απίθανο για τον Αυγουστο που έρχεται- σίγουρα κινδυνευουν θανάσιμα απο τα φορτηγά και τα άλλα αυτοκίνητα που περνούν απο κεί .  Ολοι μας περνάμε δύσκολα αλλά ενα πιατάκι φαγητό και ενα χάδι μπορούμε να το προσφέρουμε σε αυτά τα κουτάβια . Τωρα περισσότερο απο ποτέ και εμείς χρειαζόμαστε ενα πιστό φίλο. Υιοθετήστε ενα κουτάβι απο αυτά διαφορετικά θα πεθάνουν αβοήθητα. 
Πληροφορίες τηλ 6936001169
Παρακαλώ προωθήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: