Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Προς Γιάννη Μαγκαφώση και Παναγιώτη Κουζή

Αγαπητοί , ανεξάρτητοι (sic) δημοτικοί σύμβουλοι, πριν σας απαντήσω στα ερωτηματά σας, θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω για την ανεξαρτησία σας, τουλάχιστον μεταξύ σας, διότι πάντα πάτε δυό-δυό, άρα πως είστε ανεξάρτητοι;
Μπορεί να προβεί σε κάποια ενέργεια ο κ. Μαγκαφώσης χωρίς να την γνωρίζει και να την "εγκρίνει" ο κ. Κουζής ή το αντίθετο;
Και όπου υπάρχουν έστω και δύο , πάντα ο ένας άρχει, άρα τα περί ανεξαρτησίας να τα λέτε μεταξύ σας και να μην κοροϊδεύεται τον κόσμο που σας ψήφισε υπο την αίγλη του ονόματος του ιατρού Γεωργίου Χριστόπουλου.
Μήπως αντί για "ανεξάρτητοι" θα σας ταίριαζε καλύτερα "σιαμαίοι" δημοτικοί σύμβουλοι;
Επειδή δεν θέλω όμως να λέγω πολλά, όπως κάνετε εσείς στα πηγαδάκια και στις καφετέριες σας απαντώ :  

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  1. Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιοποίησε ο ΔΟΠΑΠ.
  2. Την ανταπόκριση που έτυχε η παραπάνω πρόσκληση και οι αντίστοιχες οικονομικές προσφορές.
  3. Τα τιμολόγια που εκδόθηκαν και τα αντίστοιχα παραστατικά κατάθεσης χρημάτων στην τράπεζα.
  4. Την προκήρυξη της προβολής της παραπάνω εκδήλωσης π.χ. και σε άλλες τοπικές εφημερίδες ώστε να μειωθεί το κόστος στις εφημερίδες .
  5. Τι χρήματα έχουν δώσει οι χορηγοί , σε ποιον και τα αντίστοιχα παραστατικά.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
α. Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. όπου αναφέρονται όλα αναλυτικά.
β. Πρόσκληση ενδιαφέροντος κάνεις στις απευθείας αναθέσεις μόνο εάν αυτό κριθεί απαραίτητο από το Δ.Σ. κάτι που δε συνέβη αφού το πόσο που πρέπει να πληρώσει ο ΔΟΠΑΠ είναι μόνο 2000 ευρώ για όλη την εβδομάδα και αφορά την ηχητική κάλυψη και μόνο!
γ. Οι χορηγοί είναι συγκεκριμένοι, με ονοματεπώνυμο και τα λεφτά και τον τρόπο που τα έδωσαν αφορούν αυτούς και τα συγκροτήματα - σχήματα που τραγούδησαν και όχι τον ΔΟΠΑΠ.
δ. Το τιμολόγιο είναι ένα λοιπόν αφορά τον ήχο και είναι απλήρωτο.
ε.  Ο τρόπος με τον οποίο ο ΔΟΠΑΠ προβάλει τις δράσεις του είναι συγκεκριμένος, έχει λογική, έχει ψηφιστεί ομόφωνα, αφορά όλο τον χρόνο και όχι κατά περίσταση, έχει πάρει εκπτώσεις στις καταχωρήσεις άνω του 50% και η δαπάνη αυτή έχει εγκριθεί και από το Ελεγκτικό Συνέδριο!
Φιλική συμβουλή για να μην εκτεθείτε και στο μέλλον
Πριν γράψετε για το Δήμο Ρ-Π, να πάτε να μάθετε τι γίνετε σε άλλους Δήμους και πόσο τους κοστίζουν ανάλογες εκδηλώσεις. 
Πηγαίνετε για παράδειγμα να μάθετε τι γίνετε σήμερα στο Δήμο Ν. Ιωνίας και σας λέω σήμερα και όχι παλαιότερα για να μην θεωρηθεί ότι αφήνω υπονοούμενα.
Πάντως χαίρομαι γιατί έστω και τώρα ο κ. Μαγκαφώσης είναι ελεγκτικότατος προς τη διοίκηση του Δήμου και δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Αναρωτιέμαι όμως πόσο καλύτερα θα ήταν η κατάσταση στην π. Κοινότητα Πικερμίου αν έκανε το ίδιο και παλαιότερα.
Ο Σπαγκοραμμένος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδεχομένως είναι "ελεγκτικότατος" κατ' επιλογήν!
Και εξηγούμαι, ενώ ασχολείται με διάφορα δεν είδαμε μέχρι τώρα να θίξει την παντελή απουσία του Δήμου Ρ-Π από το Πικέρμι.
Το ίδιο κάνουν βέβαια και οι δύο αντιδήμαρχοι (πρώην και νυν Πικερμίου) που δέχονται να "καούν" στο Πικέρμι παρά να απαιτήσουν κάποια έργα. Αν με ρωτήσετε για το γιατί θα σας έλεγα είναι γλυκιά η... λίστα.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

εδαφικεσ μεταγραφες στην τοπικη αυτοδιοικηση ???περισσευει πολυ ορεξη ,οραμα ,τα εφτιαξε στην Ν.Ιωνια ,μετα στο Πικερμι και τωρα
στη Ραφηνα αυτη τη φορα με βοηθο

βοηθεια σας

Ανώνυμος είπε...

Το ΣΠΑΓΓΟΡΑΜΜΕΝΟΣ ομοιάζει πολύ με το ΜΠΑΤΑΛΟ-ΕΣΤΕΜΕΝΟΣ.
Ετη πολλά στο Βασιλιάααα.
Ακούσατε Ακούσατε
Λίγη εντροπή ορέ. Εστω και λίγη. Από ερωτούμενο και ερωτούντες.
Σιγά μη χαλάσω το καλοκαίρι μου μαζί σας