Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μια ιστορία, κάπου σε ένα Δήμο...και μακρυά απο εμάς!!!


Παρασκευή μετέφερε το περιστέρι το μήνυμα. 
 
Χάρες δεν έκανε, την νομοθεσία την ήξερε καλά, ρουσφέτια δεν περνούσαν, ξερή και απότομη στο λόγο της, δεν ταίριαζε στο «προφίλ» του δημάρχου, που ήθελε προεκλογικό»»  υπάλληλο σε αυτό το τμήμα. 
Υπάλληλο να λέει ΝΑΙ και να μην εκφράζει γνώμη, αφού το προσωπικό του επιτελείο, που μεταφέρθηκε στο δήμο ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες , αντιδήμαρχος, μετέφερε «την εντολή του δημάρχου» να αλλάξει πόστο.
Αντιδράσεις δεν γνωρίζουμε αλλά είναι η δεύτερη φορά που βάλλεται το πρόσωπο αφού ο Δήμαρχος τον Φεβρουάριο του 2011 είχε σαφή ανάμιξη και στα συνδικαλιστικά για να βγάλει τη δική του προεδρίνα και δεν βλέπω να περνάει χωρίς τριγμούς το εγχείρημα.

Φήμες λένε ότι ανάλογη «πολιτική» θα ακολουθήσει και στο τμήμα του λογιστηρίου αφού πρέπει με το «στανιό» να εμφανίσει ο δήμος καλή εικόνα και να μην υπάρχουν διαρροές - για τις όποιες και αν υπάρξουν - κουτσουκέλες.
Άντε να δούμε.
Έχουμε αρχίσει να μετράμε τα λιθάρια που μένουν γιατί κουραστήκαμε να μετρούμε αυτά που βγαίνουν από το οικοδόμημα.
Πάλι και αυτό όμως πρόβλημα είναι, γιατί δεν βρίσκουμε λιθάρι να αρχίσουμε το μέτρημα. 
Μας κρατούν τα κάγκελα και μετράμε τους μήνες που απομένουν να λευτερωθούμε.
21 και ο τρέχων.

ο Βob ο Σφουγκαράκης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Bob μήπως ο Δήμαρχος δεν μπορούσε πλέον να συννενοηθεί με την παλιά φρουρά και έφτασε ο κόμπος στο χτένι;

Και μιλάμε για υπαλλήλους βασιλικότερους τους βασιλέως.
Δεν μπορείς να αλλάξεις νοοτροπίες 16 χρόνων μέσα σε ενάμιση χρόνο. Απο τη πρώτη μέρα έπρεπε να τα αλλάξει όλα ο Δήμαρχος και ας έμενε πίσω.

Πάτρικ ο Αστερίας

Ανώνυμος είπε...

Κάτι θα ξέρεις Πάτρικ Αστερία εσύ και ο δήμαρχος από θάλασσα, γιατί τα'χει μουσκέψει όλα.
Το έργο με τον Μπόμπυ Ντικ το θυμάσαι;
Το ριμέικ του βλέπεις τώρα και ο Μπόμπυ Ντικ υπάρχει

Ανώνυμος είπε...

Λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά στο Δήμο Ρ-Π και σε κάθε δήμο, οι εργαζόμενοι χρειάζεται να είναι παραγωγικοί. Ιδίως σήμερα που πολύς κόσμος κάνει τούμπες για να δουλέψει.
Επιπλέον, οι εργαζόμενοι χρειάζεται να αλλάζουν πχ. κάθε τρία χρόνια προκειμένου να αποκτούν εμπειρία, να μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιον, να εξελίσσονται, να μην δημιουργούνται στρεβλώσεις κλπ.
Με αυτή την έννοια μην διαμαρτύρεστε εάν ένας άλλαξε θέση. Να διαμαρτύρεστε γιατί αυτό δεν έγινε ενωρίτερα.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε Βοb Σφουγγαρακη που θα λευτερωθεις σε καποιους μηνες, τοση σκλαβια πως την αντεχεις? Πρεπει να εισαι απο το μικρο βαθυ ΠΑΣΟΚ της Ραφηνας