Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Για να δούμε οι δικοί μας βουλευτές τι θα κάνουν τώρα;


Αφήνουμε την μια και μοναδική λύση που εξασφαλίζει την βιώσιμη λύση του προβλήματος, η οποία δεν είναι άλλη από την λειτουργία Τοπικού Βιολογικού για την Ραφήνα και το Πικέρμι, και κυνηγάμε...αερικά!!!Βέβαια τα αερικά τύπου Ψυτάλλειας τους βολεύουν όλους προς το παρόν: και τους Αντί-Πλατύ Χωράφι μαχητές χωρίς καμία πρόταση για το που, και τους πρώην και νυν δημαρχάρες και τους δημοτικούς συμβουλάτορες που βλέπουν να φεύγει η καυτή πατάτα από την παλάμη τους και να διασφαλίζουν την δεξαμενή των ψήφων ανέπαφη. Επίσης βολεύει και την ΕΥΔΑΠ και τα Συμφέροντα αλλά για άλλους λόγους (καθυστέρηση μέχρι την επιβολή της εγκατάστασης στο Πλατύ Χωράφι λόγω...ασυνεννοησίας Βορείων και Νοτίων!!!). Μια χαρά.
Προσωπική εκτίμηση: Δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο αφελείς. Κάποιοι μάλλον στηρίζουν συμφέροντα (πολιτικά και άλλα) σε αυτήν την υπόθεση.
Ο καιρός θα δείξει…
Ορφέας
Περισσότερα εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού η λύση του τοπικού ΚΕΛ ήταν βιώσιμη γιατί δεν υλοποιήθηκε ούτε στο πρόσφατο παρελθόν από τους πρώην, ούτε τώρα προκρίνεται από τους νυν;
Ο διάδοχος Παύλος βαράει το νταούλι και χορεύει το φοβερό δίδυμο Μεταξόπουλου-Φοντάνα.
Πλατύ Χωράφι χερι χέρι με μερτα την αμερικανική σημαία.
ΟΛΕ ΟΛΕ

ΖΓΑΡΔΕΛΗΣ είπε...

Πολεμος ανατολης δυσης.Πορτο λεονε εναντιον πορτο κουφοστραβο.Το πορτο κουφοστραβο, ως γνωστον ανηκει στην μεση Ανατολη, παραδοσιακα και εθνολογικα.Αφου καταφεραμε καταιδρωμενοι και καταχρεωμενοι να προσκοληθουμε παλι στην δυση ,η νικη γερνει στο Πορτο Λεονε.