Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να έχουν τη δική τους δημοτική παράταξη ξεχωριστά απο τους υπόλοιπους .

Είχαμε τις επιστολές των επτά (7) υπογραφών, που έπεσαν στις τρεις (3)  υπογραφές  και είχαμε και τη χθεσινή τοποθέτηση του ενός στην ημερίδα του ΚΕΛ που μέσα στο λόγο του αναφέρθηκε σε ότι αφορά όχι μόνο αυτόν, αλλά και τον άλλον δημ. σύμβουλο , λες και άλλος είναι μουγκός, ή ξέρει μόνο να μιλάει στα πηγαδάκια και στις παρέες εκτός δημοτικού συμβουλίου και απόντος του Δημάρχου.

Οι κύριοι  θα πρέπει να τιμούν την παράταξη υπό την οποία εξελέγησαν και αυτές τις δύσκολες στιγμές για το τοπο να μην δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στο Δήμαρχο επειδή δεν έγινε ο ένας Αντιδήμαρχος η ο άλλος προϊστάμενος σε κάποια δημοτική υπηρεσία.

Φιλικά 

Π. Τ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια. Άρχισαν τα όργανα

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια. Άρχισαν τα όργανα