Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Θα το θυμηθώ όταν βρεθώ μπροστά στη κάλπη.

Είναι αρκετοί οι πολιτικοί οι οποίοι έσπευσαν να διασφαλίσουν τις αποταμιεύσεις τους στο εξωτερικό την προηγούμενη χρονιά, ενώ ταυτόχρονα παρακινούσαν εμάς να εμπιστευτούμε τις αποταμιεύσεις μας στις ελληνικές τράπεζες.

1 σχόλιο:

Σγαρδελης είπε...

ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ,ΟΣΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ(λεγε διεθνη λαμογια) ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΣΕ...... ΔΡΑΧΜΟΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.Φαρμακα ,πετρελαιο,αυτοκινητα,ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα σε σκληρο νομισμα και μισθοι σε χιλιαδες μαρουλοφυλλα.