Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο «αξιόπιστος» κ. Λέκκας και η «αξιόπιστη» ΕΥΔΑΠ.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Πιστικίδης με τα έγγραφα τα οποία φέρουν και τις υπογραφές των "αρμοδίων" αποδεικνύει πόσο αξιόπιστη  (!!!) μπορεί να είναι η ΕΥΔΑΠ και καλεί το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου και τη δημοτική πλειοψηφία να κινηθούν δυναμικά σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ για ένταξη του Δήμου μας στο ΚΕΛΨ τώρα.

Ας δούμε πρώτα τα έγγραφα και κατόπιν την ανάρτηση του Δημ. Συμβούλου Βασίλη Πιστικίδη


6 Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2011 
Δεν είναι δυνατόν να συνδεθεί ο Δήμος Σαρωνικού με την Ψυτάλλεια


 16 Ιανουαρίου 2012 Η αποθέωση της "αξιοπιστίας" 


Περισσότερα εδώ








4 σχόλια:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε...

Βασίλη και λίγα έχεις αναρτήσει.
Ο διορισμένος πρόεδρος του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ κ. Λέκκας που κατέχει "πολιτική" θέση όπως ο κ. Μπάρδης, υπερκεράζει την εγγράφως διατυπωμένη θέση του αρμοδίου υπηρεσιακού παράγοντα Δ/ντή Δικτύων της ΕΥΔΑΠ κ. Γεωργιάδη, ο οποίος σαφέστατα βεβαιώνει την επάρκεια της εγκατάστασης σχετικά με την παροχέτευση των δήμων της Ανατολικής Αττικής και κινείται σε δρόμους που "διασφαλίζουν" εξαπλάσιου κόστους λύσεις άρα και περισσότερο χρήμα στην αγορά.
Δημοτικοί άρχοντες λοξοκοιτάζουν χαμογελώντας και κουνούν το κεφάλι σε "πολιτικές" Μπάρδη, Λέκκα και οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής άφαντοι.
Οι κάτοικοι που αναγωνίως αναζητούν ορΘολογικές λύσεις για την αποχέτευση που σέβονται το περιβάλλον δεν βλέπουν τη λύση που αναζητά η κοινωνία.
Προστασία στην πολιτιστική κληρονομιά της Πικερμικής Πανίδας δεν συζητείται.
Το ΠΔ που έχει βγεί για δημόσι αδιαβούθλευση σχετικά με τους υδάτινους πόρους δεν πάει να λέει ότι τέτοιες εγκαταστάσεις δεν συνάδουν δίπλα σε περιοχές ιδιαίτερου χαρακτήρα και
ιδιατέρου κάλους.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
Η πολιτεία επιμένει σε μερική οριοθέτηση ενός από τα μεγαλύτερα πποτάμια της Αττικής, λύση που επανειλημμένα απορρίπτει το ΣτΕ και δεν σκέφτεται επί μια δεκαετία να κάνει την συνολική οριοθέτηση του ρέματος.
Είναι να χαίρεται πραγματικά κάποιος που ζει σε αυτή τη χώρα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

Σγαρδελης είπε...

Το μαγαζι παει για εκποιηση και δεν προκειται να γινει τιποτα αυτη την στιγμη.Τωρα στηνουν οι αγοραστες το παιχνιδι και οι τοπικοι πολιτικαντηδες τους ποντους για τις εκλογες.Στα ξαφνικα εγινε αναξιοπιστη η Ευδαπ?οταν ψηφιζανε και κανονιζανε μαζι ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ? 10 χρονια που διαπραγματευονταν μαζι της ,οι πρωην ,δεν το ειχαν ανακαλυψει?Τι κανει η ερημη η εουσια οταν την χασεις.Σου ανοιγουν τα ματια και συμβουλευεις και απο πανω τους εχοντες πολιτικη αμνησια.ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,Πρωτα υπερ και μετα κατα της νοημοσυνης των πολιτων ,εναλαξ.

Ορφέας είπε...

Όταν λέτε "δυναμικά", τι ακριβώς εννοείτε;Κλείσιμο της λεωφόρου Μαραθώνος;Κατάληψη των γραφείων της ΕΥΔΑΠ;Απαγωγή του Μπάρδη επ΄ αόριστον και τάπωμα της αφοδευτικής οπής του για να βιώσει πως είναι να κρατάς τα σκατά σου για μια εβδομάδα;Εκπαίδευση ανδρών και γυναικών από 15 έως 70 ετών για επικείμενη σύγκρουση με αντίστοιχες δυνάμεις των νοτίων προαστίων(που δεν θέλουν την Ανατ. Αττική στην Ψυτάλλεια), σε ραντεβού που θα κλεισθεί στις Τρεις Γέφυρες;
Απαντήστε μου σας παρακαλώ...

Ορφέας

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΕΝΤΗΜ
Το κανες το θαμα σου.το σκατο θα παει στη Λειψοκουταλα.Θα σηκωθουμε ουλοι με σενα μπροστα ,και τον αλλο τον προηγουμενο βεζυρη,πουναι και χεροδυναμος,και σπρωξε σπρωξε την ανηφορα εκει πριν το χαρβατι θα τα ριξουμε στους χαρβατιωτες και απο κει και περα, παει καλια τους, τους τα φορεσαμε και πανε Λειψοκουταλα μαζι με τα δικα τους.Λεω για να εχουμε και παλμο να βαλουμε και το τραγουδι.
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ
ΤΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΝΟΥΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑΠΛΥΤΑ ΜΑΣ
ΜΠΡΟΣ... ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ