Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δεν γνωρίζουν ούτε Κυριακές ούτε αργίες οι ....φορο-συλλήψεις....


Συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 45χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.554.908,64 ευρώ.
Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για φοροδιαφυγή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ περίεργες αυτές οι συλλήψεις ελπίζω να μην γίνονται για τα μάτια μας και μόνο. Εξηγούμαι:
Για να χρωστά κάποιος οφειλές από φόρους εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων ευρώ, σημαίνει ότι επι χρόνια η αρμόδια εφορία δεν έκανε τίποτα. Σημαίνει ότι ο αρμόδιος έφορος και το γραφείο ελεγκτών της ΔΟΥ δεν τυπώνουν κάθε μήνα μία απλή κατάσταση για να δουν ποιοι δεν κατέθεσαν δήλωση και να τους ελέγξουν. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για της άλλες φορολογίες. Οπότε άφησαν να δημιουργηθούν τεράστια ποσά οφειλών που οι επιχειρηματίες (οι τίμιοι που έπεσαν έξω ή οι άλλοι οι πονηροί) δεν έχουν πλέον κάποια προσωπική περιουσία (οι πονηροί την μεταβίβασαν λόγω καθυστερήσεων στους ελέγχους) για να πληρώσουν.
Πότε λοιπόν το κράτος θα ελέγξει τον... ελεγκτικό μηχανισμό του; Πότε θα ελεγχθούν επιτέλους αυτοί που αμοίβονται για να ελέγχουν;

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Αυτα εγω τα λεω του κωλου τα ενιαμερα.Βουιζει ο τοπος για το λαδωμα των εφοριακων ,και βρηκανε να φερουνε λεει γερμανους εφοριακους για να τους δειξουν οι ελληνες πως λαδωνουν και λαδωνονται.Ποσα απο τα χρωστουμενα πηρατε, μας νοιαζει και μας κοφτει οχι ποσους ταχαμου στειλατε μεσα, που απο μακαρο και μετα κανεις δεν μενει πανω απο μια μερα και εκεινη πλερωμενη απο μας τα κοροιδα.ΠΟΣΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝ ΚΟΤΑΤΕ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΦΟΡΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ ?ΑΜ ΔΕ......Παρασταση με λακηδες και μακηδες και πλερωστε εισητηριο κοροιδα δεν περπαταει.τα λεφτα που ειναι?Εκτος αν πουλησετε τους Λακηδες στους γερμανους για το χρεος ,που σιγα μην τους αγορασουνε ,σκετουςΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
Εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν στις εκλογες.Να πεφτουν τα χρωστουμενα ,τα κλεμμενα ,τα παρκαρισμενα στην ξενητια,οι μιζες,τα φακελλακια ,που κανετε τους ανηξερους,γιατι ψηφο δεν εχει, ψοφο εχει , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΑΖΕΥΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.Η χαζα ησασταν, η στραβαδια, η κοιταγατε την δουλιτσα σας το κομα ναναι καλα και ας πλερωνουν τα κοροιδα.Και τωρα μου θελετε ψηφο για να συνεχισουνε να φταινε οι αλλοι οι κακοι και εσεις να συνεχιζετε την ιδια αριστεροστραβωμαρα και δεξιοστραβωμαρα.