Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά τι έγινε; Σωθήκαμε;

"Ή φεύγετε απο το ευρώ ή θα δείτε τα τανκς στους δρόμους"
Νουριέλ Ρουμπινί


"Η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι θέμα μηνών"
Κώστας Λιποβίτσας, Έλληνας πανεπιστημιακός που διδάσκει οικονομικά στο Λονδίνο και πιστεύει ότι η Ελλάδα θα γίνει Αργεντινή και ένα πρωί θα ξυπνήσουμε και θα έχουμε επιστρέψει στη δραχμή 

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Για κατσε ρε μπαρμπα ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΑ.
Αυτα που κρενεις ειναι πολιτικα,δεν ειναι οικονομικα.Εγινε και η κονομα ,πολιτικη?Εσυ και τα κορακια ,που παιζετε στοιχημα τα δισεκατομμυρια οτι θα φαληρουμε ,βιαζοσαστε να το κερδισετε και απειλειτε με τανκς?
δηλαδης αυτο που μας συμβουλευεις ειναι ,φευγατε μοναχοι σας γιατι θα σας φερουμε τα τανκς οπως το καναμε το 67?τον Κισινγκερ μας παριστανεις?Αυτο μας το λες σαν επιστημονας ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ? ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?
Να την χεσω την πολιτικη σου εκτιμηση,εσενα και των διεθνων και ντοπιων λαμογιων που παιζεις τον πολιτικαντη της συμφορας,για να κερδισετε τα στοιχηματα σας CDS η οπως διαβολο τα λετε ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. Μας αγαπησες δηλαδη και θες να μας σωσεις και συ, για να μην φαμε την κλωτσια και πονεσει ο κωλος μας?αντε παγαινε να κλωτσησεις αλλου, εμενα ο κωλος μου ειναι μαθημενος ,ο δικος σου δεν ειναι, εκει που καθεσαι πανω στα δις και πετας τις ακριβοπληρωμενες,απειλες σου.
ο καραγκιοζης ο ελληνας σου το λεει,που ξερει στο πετσι του ,απο κορακια σαν και λογου σου.Αν μας αγαπησες να στειλεις κανα δολαριο,αλλα Μαρσαλ ,απε απο συμβουλες ....πηξαμε,με το μακρυ και το κοντο του καθε τζογαδορου.