Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Προτιμάτε τα ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα.

Επειδή ζούμε στην εποχή του τάχα μου και του δήθεν ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα δήθεν Ελληνικά προϊόντα. 
Κάποιοι "επαγγελματίες" εισάγουν προϊόντα ακόμα και από ανθελληνικές χώρες και μας τα σερβίρουν . 
ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. 
Τα χρήματά μας πρέπει να πηγαίνουν στη Ελλάδα και μάλιστα σε βιομηχανίες που φροντίζουν όχι μόνο το κέρδος τους αλλά και τους ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζόμενους και την ΕΛΛΑΔΑ.


Και κάτι ακόμη 
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΑΡΙΑ


Mία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο, προετοιμάζεται απο πολίτες της χώρας.Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, η ελληνική κίνηση έχει σκοπό να της στερήσει αυτά τα ποσά.Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode:
400, 401, 402, 403.....440.

Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία.Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ, λέει η παροιμία. Η πραγματικότητα λέει ότι η Γερμανία δεν θα ξεφύγει απο τα χρέη της

Δεν υπάρχουν σχόλια: