Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ποιούς μας θυμίζουν... ποιούς μας θυμίζουν;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ
Έχουν περάσει 2 χρόνια από όταν κερδίσαμε τις εκλογές και οι διαπιστώσεις που έχω να κάνω είναι πάρα πολλές. Σιγά σιγά θα ξεκινήσω να τις απαριθμώ και μη νομίζεις ότι όλες είναι και απαραιτήτως κακές. Πολλά τα χάσαμε στη πορεία και λίγα δόξα το Θεό μας έμειναν. Χάσαμε συντρόφους σοβαρούς και αξιόλογους, χάσαμε και άλλους που μας έκαναν κακό και ευτυχώς αν και άργησες, το κατάλαβες και τους «έφυγες».
Επειδή ο χρόνος στενεύει και οι δυνατότητες για αλλαγές, σχεδόν μηδαμινές και επειδή εξακολουθούμε κάποιοι να σε στηρίζουμε, ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!
Η΄ θα μας στηρίξεις και θα σταματήσεις να το παίζεις καλός σε όποιον και σε ότι σου λέει, ή θα πάρεις θέση ανοικτά και επίσημα για όποιον συνεργάτη σου χτυπιέται χωρίς λόγο και αποδείξεις. Η΄ πολύ μα πολύ σύντομα θα μετράς το συνδυασμό σου στα δάκτυλα του ενός χεριού!
Δεν θα σου πω κάτι περισσότερο από αυτό, ξέρεις και εσύ και όλοι μας τι κάνεις! Η΄ κόψε το βήχα σε όλους όσους σε χαϊδεύουν, ή περίμενε πόλεμο που δυστυχώς για όλους μας δεν θα είναι κανένας ικανός να σταματήσει.
Φίλοι από το παρελθόν και σήμερα απέναντι σου, σου σκάβουν το λάκκο και εσύ κάθεσαι και τους ακούς…
ΔΗΜΑΡΧΕ έχεις και συμβούλους αλλά και υπαλλήλους που σε στηρίζουν, η στήριξε τους έμπρακτα η ξέχασε τους! Τον τελευταίο καιρό χτυπιούνται αρκετοί, κυρίες και κύριοι και όλοι τους κάτω από τη μέση, μόνο για εντυπωσιασμό… όλοι τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, παράγουν για σένα και με καλό έργο. Κατά συνέπεια χτυπιέσαι εσύ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η΄ΟΧΙ;
ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

Κ.Μ. ΒΑΛΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΘΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
EXETLEOS

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ.Μ.
ΕΔΩ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΕΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Καπαμή μας δουλεύεις, σου είναι δύσκολο να το βέλεις μόνο του ή το κάνεις για να μη διαβαστεί. Αν είναι έτσι και το κάνεις για δεύτερη φορά πέστο μου.

Βάλτο μόνο του απλά και Ελληνικά!

EXETLEOS