Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Προβλήματα με την καθαριότητα στην Αιολίδα.


Περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα (δεν γνωρίζω αν έχει εγκριθεί η μετονομασία σε Αιολίς) αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν λόγω της κακοδιοίκησης του οικοδομικού συνεταιρισμού στον οποίο ανήκει. Ο συνεταιρισμός αποτελείται από πολλά μέλη και δεν προέρχονται όλα από την ομώνυμη περιοχή του Δήμου Ρ-Π.
Η κακοδιοίκηση του συνεταιρισμού ο οποίος δεν αποπερατώνει τα έργα στην περιοχή, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των κατοίκων. Ηθικό δίδαγμα: μακριά από οικοδομικούς συνεταιρισμούς!
Ο Δήμος Ρ-Π ας προσέξει περισσότερο την ύδρευση και την αποκομιδή σκουπιδιών. Βέβαια, όσον αφορά τα σκουπίδια, παρατηρώ ότι και αυτό συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή, το πρόβλημα δημιουργείται από ασυνείδητους κατοίκους οι οποίοι αφήνουν σκουπίδια εκτός κάδων (όπως στη φωτογραφία σας) και κυρίως... μακριά από το σπίτι τους!
Πικερμιεύς