Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Νέα τμήματα στο ΟΡΟΣΗΜΟ.

Σε πολλές σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης απαιτούνται  γνώσεις, τις οποίες , τις οποίες δεν προσφέρει  καμία κατεύθυνση (Θετική/Τεχνολογική/Θεωρητική) της Γ' Λυκείου. Ενδεικτικά αναφέρουμε : Στη Θετική κατεύθυνση δεν διδάσκονται υπολογιστές, στην Τεχνολογική δεν διδάσκεται Χημεία κοκ.

Γι' αυτούς και άλλους λόγους, το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αρκετοί φοιτητές και φοιτήτριες που μπορεί να χρειαστούν υποστήριξη στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις εξαμήνου της σχολής τους.
Το ΟΡΟΣΗΜΟ διαθέτει υψηλής στάθμης διδακτικό προσωπικό, ανθρώπους οι οποίοι πέρα απο τη μεγάλη διδακτική τους πείρα είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων (Masters, PhD) και συνεργάτες Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με συνεχή παρουσία σε συνέδρια, δημοσιεύσεις κλπ.
Απο τον Οκτώβριο 2012 προσφέρονται στο ΟΡΟΣΗΗΜΟ στη Ραφήνα μαθήματα, προετοιμασίας (ιδιαίτερα σε ολογομελή τμήματα) για μια σειρά σχολές και τμήματα ΑΕΙ/ΤΕΙ σε απολύτως λογικές τιμές.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Μαθηματική Ανάλυση
Απειροστατικός Λογισμός
Γραμμική Άλγεβρα
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά
Πιθανότητες και Στατιστική
Φυσική (Μηχανική, Ηλεκτρομαγνητισμός κτλ.)
Κλασική Μηχανική
Φυσικοχημεία
Οργανική Ανόργανη Χημεία
Μικροβιολογία
Γλώσσες προγραματισμού (C, C++κτλ)
Μικροοικονομική
Μακροοικονομική
Λογιστική
Στατιστική Επιχειρήσεων
Αρχαία Ελληνική Θεματογραφία
Λατινική Θεματογραφία
Οι ημερομηνίες έναρξης των πρώτων τμημάτων ανά εξεταστική περίοδο είναι:
Για το χειμερινό εξάμηνο απο 15-19 Οκτωβρίου
Για το Εαρινό Εξάμηνο 18-22 Φεβρουαρίου
Για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου απο 1-5 Ιουλίου
Οι παραπάνω ημερομηνίες αναφέρονται στην εναρξη των πρώτων τμημάτων προετοιμασίας.
Η πείρα έχει δείξει ότι τα αποτελέσματα της έγκαιρης προετοιμασίας στη διάρκεια του εξαμήνου είναι πολύ καλύτερα απο την ολιγοήμερη εντατική προετοιμασία σστη διάρκεια των εξετάσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΟΡΟΣΗΜΟ στη Ραφήνα καθημερινά 14.00-21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: