Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

B.Πιστικίδης για Αιολίδα και Κοινωνικό Παντοπωλείο


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1. Η απόδοση της υπηρεσίας υδρεύσεως του Δήμου Ρ-Π είναι εμφανέστατα δημοσιουπαλληλική όπως και της πλειοψηφίας των δημόσιων οργανισμών της χώρας. Αυτό εξηγεί και η μεγάλη πρεμούρα των διοικούντων τον Δήμο, να λήξουν την σύμβαση με τον ιδιώτη εργολάβο που παρείχε της αντίστοιχες υπηρεσίες στο Πικέρμι Ήταν φθηνότερος και άμεσα αποτελεσματικός.
2. Το κοινωνικό πανοωπωλείο Πικερμίου δουλεύει πολύ καλά όπως μαθαίνω. Ευχαριστούμε όσους εθελοντικά εργάζονται, προσφέρουν και το διατηρούν.
Αλλά κ. Πιστικίδη, σοβαρά ζητάτε από τον Δήμο Ρ-Π να σας δώσει στοιχεία διαχείρισης του κοιν. παντοπωλείου; Εδώ δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ισολογισμό για το 2011 και είστε και εσείς υπεύθυνος σε αυτό ως μέλος του ΔΣ.
Αλήθεια τι συμβαίνει με τον ισολογισμό του 2011 θα μας πει κανείς;
Πικερμιεύς