Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα του Neo Rafiniotis

 Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς στο μέλλον δεν θα μπορώ να αναρτώ ερωτήσεις οι ειδήσεις που είναι απο ανώνυμους και αναφέρονται σε επώνυμους συνδημότες μας και αφήνουν υπόνοιες για ... ατασθαλίες.
Διότι σε περίπτωση συκοφαντίας ακέραια την ευθύνη την φέρει το blog.

Ας δούμε για πρώτη και τελευταία φορά τις ερωτήσεις ενός ανωνύμου που αφορούν τον ΔΟΠΑΠ.

1. Ισχύει ότι για εισπράξεις των πρώτων 300 ευρώ στο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου δεν κόβουν αποδείξεις; 
 
2. Ισχύει ότι ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ έχει νομοτεχνικές δυσκολίες για να παραλάβει τους αθλητικούς χώρους που ο ίδιος ως Δημοτικός Σύμβουλος ψήφισε την απόφαση αυτή; 
 
3. Ισχύει ότι ο ΔΟΠΑΠ αν και επιχορηγείται από τον Δήμο δεν έχει λεφτά για να πληρώσει προμηθευτές;

Και οι απαντήσεις που ΠΡΟΈΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ

1.Στο αναψυκτήριο εργάζονται 3 υπάλληλοι με ονοματεπώνυμο. Στην πράξη έχει διαπιστωθεί οτι αποδείξεις κόβονται. Σε συγκεκριμένη ερωτησή του blog, αν ποτέ έχει γίνει στο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου καταγγελία έστω και ανώνυμη, ότι κάποιος  πλήρωσε παραγγελία χωρίς να πάρει απόδειξη είτε γιατί εσκεμμένα δεν κόπηκε είτε γιατί εσκεμμένα δεν την πήρε είτε γιατί την πήρε ο αέρας από το τραπέζι μας διαβεβαίωσαν ότι ποτέ δεν έγινε και αν γινόταν καταγγελία, ο έλεγχος  του συγκεκριμένου υπαλλήλου θα ήταν άμεσος και παραδειγματικός. Επίσης μας δήλωσαν αν στο μέλλον παρουσιαστεί αυτό το φαινόμενο και "κάποιος έχει συγκεκριμένη καταγγελία ας έρθει στο κολυμβητήριο να μας δηλώσει,  πότε συνέβη το περιστατικό και με ποιόν υπάλληλο έτσι ώστε να μπορεί να γίνει συγκεκριμένη έρευνα και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε αμείλικτοι, σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούμε στην αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να προστατεύουμε τους υπαλλήλους απο τον κάθε κοινό συκοφάντη". 

 2.Καμία δυσκολία δεν προκύπτει αφου ο ΔΟΠΑΠ παρέλαβε τα πάντα έστω και χωρίς ούτε ένα ευρώ πλήν του κλειστού του Πικερμίου λόγω νομικών δυσκολιών που αφορούν το Δήμο και όχι τον ΔΟΠΑΠ 

3.Ο ΔΟΠΑΠ μας ενημέρωσε ότι πληρώνει τους προμηθευτές παρόλο τα μειωμένα του έσοδα (επιχορήγηση μειωμένη κατά 60%- έσοδα κατά 40% λόγω κρίσης) και έχει το μικρότερο χρέος προς τρίτους που είχε ποτέ. Στη πληρωμή των τιμολογίων παρουσιάζονται μικρές καθυστερήσεις, γεγονός σύνηθες για τους προμηθευτές του δημοσίου. 

rafinapoikermistage

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pros ton NEO ARAFINIOTI

den mas ta les kala, anonime file
to mono poy kaneis einai PALI TO MPATALI HROA kai mono auto de thes

Ανώνυμος είπε...

2. "λόγω νομικών δυσκολιών που αφορούν το δήμο"
Γιατί ο ΔΟΠΑΠ ανήκει σε άλλο δήμο; Ο ΔΟΠΑΠ είναι εταιρία με μόνο μέτοχο το δήμο.
Δεν δέχθηκε να αναλάβει το γήπεδο της μπάσκετ τότε γιατί το κλείδωσε;
Κανείς δεν κάνει ήρωα τον κ. Μπατάλη με δημοσιεύματα. Μπορεί να τον νομίζετε ήρωα εσείς οι φίλοι του κλπ. δικαίωμα σας, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

1 & 3 ακόμη και αλήθεια να ήταν οι καταγγελίες, τι περιμένατε να το παραδεχθεί ο Δήμος Ρ-Π;
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Το να πας και να ρωτήσεις τους ίδιους δεν λέγετε έρευνα κ. Μαιόπουλε.
Έρευνα πχ θα μπορούσε να είναι αν στείλετε κάποιο φίλο σας άγνωστο 2-3 φορές για να το διαπιστώσει.
Ο δε ισχυρισμός τους ότι "δεν υπάρχουν καταγγελίες" δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί αν πάω εγώ και καταναλώσω αναψυκτικά, καφέδες, σάντουιτς κλπ. και δεν πληρώσω, τρελός είμαι από πάνω να το καταγγείλω;
Το κείμενο μου δεν κατηγορεί κανέναν εκεί διότι δεν έχω προσωπική πείρα. Το έγραψα απλά για να καταρρίψω τον όρο "έρευνα" και την απάντηση που σας έδωσαν.
Ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος να ρωτήσετε τους ιδίους καθώς και για την απάντηση τους.
Μπορείτε αν θέλετε να μην δημοσιεύετε ανώνυμες καταγγελίες, αλλά προσέξτε πως ερευνάται το θέμα.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

πιθανον να ειμαι σημερινος δε ξερω,ισως, ενα πραγμα ομως δεν μπορω να καταλαβω. πως 10 χρονια με το Δημητροπουλο ολα πηγαιναν ρολοι, και απο τη μερα που ανελαβε ο Μπαταλης ολα πανε σκατα. τελικα μηπως το προβλημα τους ειναι αυτος γιατι αν ειναι ετσι τοτε αι στα κοματια γιογικια απο το "γιογιο" η αλιος "καθικι". καντε κατι για τα κοινα και αφηστε τισ βεντετες ασχετοι κριτικοι!