Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβαίνουν και αυτά!

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής ένας 58χρονος ημεδαπός πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας για εκβίαση
Ο 58χρονος απαίτησε και έλαβε 2.500 ευρώ, για να υπογράψει σχετική αποδέσμευση παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας
Συνελήφθη χθες (30.08.2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, ένας 58χρονος ημεδαπός πρόεδρος ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Χαλκιδικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.
Είχε προηγηθεί καταγγελία παίκτη της ανωτέρω ομάδας, σύμφωνα με την οποία ο 58χρονος, του ζήτησε κατά το παρελθόν κατ΄ εξακολούθηση εκβιαστικά χρηματικό ποσό, για να υπογράψει σχετική αποδέσμευση του παίκτη από την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: