Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ραφήνα: Η καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού μέχρι την επόμενη.

Ο λοφίσκος που είναι ο καταράκτης, θύμιζε σε "μικρογραφία"  woodstock σε ήπια έκδοση. Κόσμος πολύς, άλλοι ξαπλωμένοι και άλλοι καθισμένοι στο γκαζόν, με ένα ποτό στο χέρι να τραγουδούν μαζί με τους καλλιτέχνες

Σας τα έγραφα για τη συναυλία του Μ. Πλέσσα.

Όλα "σχεδόν" ΑΡΙΣΤΑ, αν προσφερόταν μεγαλύτερος χώρος  για παρκάρισμα. 

Το κολυμβητήριο τις νυκτερινές ώρες ήταν "χάρμα ιδέσθαι" και μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για να μας το προσφέρουν , έτσι όπως το έστησαν, να απολαύσουμε τη συναυλία. 


Δεν είμαι κριτικός για να σας γράψω πολλά για τη συναυλία , αλλά οι θεατές φεύγοντας χθές βράδυ απο το κολυμβητήριο, με τη διάθεση και το χαμόγελό τους θα πρέπει να έβαλαν σε σκέψεις όλους όσους συνδύασαν τη συναυλία ενός μεγάλου καλλιτέχνη με τις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις. 

ΚΜ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: