Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παύλος Μπατάλης (ΗμέραΕθελοντικού Καθαρισμού Ακτών)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος που κλείδωσε το γήπεδο μπάσκετ Πικερμίου απαγορεύοντας στους δημότες την άθληση, μπορεί να ζητάει εθελοντική συμμετοχή;
Το αποτέλεσμα φάνηκε από τα βίντεο σας, ελάχιστοι εθελοντές συμμετείχαν και περισσότεροι ήταν οι εργαζόμενοι του Δήμου και οι πέριξ αυτού.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα μικρό χωριό στα παράλια του Νομού, ένα νέο και ψηλό παλικάρι έκανε καθημερινά τον αγώνα του για να προσφέρει και αυτός από το δικό του μετερίζι στα κοινά. Άλλοτε έκανε πολλά και άλλοτε λίγα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα, ποτέ όμως για τη πάρτη του και πάντα με αγάπη και μεράκι για το χωριό. Προσπάθησε να κάνει πράγματα που δεν είχαν γίνει χρόνια πριν , με αποτέλεσμα να έρχεται κόντρα με το κατεστημένο, πράγμα που του δημιουργούσε μπελάδες και φουρτούνες που ως επί το πλείστον τις ξεπέρναγε.
Το πρόβλημα του όμως δεν ήταν το κατεστημένο και οι πέτρες που έπρεπε να σπάσει, αλλά ο πόλεμος που του έκαναν τα δικά του τα «παιδιά», οι δικοί του βρε αδερφέ, ευτυχώς όχι όλοι. Αντί να τον βοηθούν, τον κράζουν και τον κατηγορούν για αρκετά……….. χωρίς ουσία παρά μόνο για εντυπώσεις!
ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΚΥΡΑ
ΟΙ ΠΕΤΡ….ΕΣ ΔΕ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ …………. ΣΚΟΡ 237 - ΜΗΔΕΝ
ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ
Υ.Γ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Θεμα: Ο Ναρκισσισμός στην Ψυχαναλυση

Πραγματι ο κ Μπαταλης εχει και ταλεντο στο σεναριο αυτο-περιγραφης!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν τον πολεμούν άνθρωποι της παράταξης του χωρίς αιτία, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν συνοχή. Ίσως έχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα.
Επαναλαμβάνω: πλην αποκομιδής απορρίμάτων στο Πικέρμι δεν έχουν βάλει ούτε ένα λιθαράκι. Ούτε μία λακκούβα δεν έκλεισαν εδώ και 21 μήνες. Και μην πεις ότι δεν έχουν χρήματα...
Αντίθετα ήρθε και μας αφαίρεσε το δικαίωμα να αθλούμαστε στο μοναδικό γήπεδο μπάσκετ προφανώς για να υποστηρίξει τους κολλητούς του. Λες και το είχε χρηματοδοτήσει!
Οπότε για το Πικέρμι η φράση σου "κάντε τα μισά από όσα έχει κάνει..." δεν ισχύει.
Πικερμιεύς