Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Όχι μόνο εκλογές! Υπάρχουν και οι κολυμβητές μας!

Το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Απριλίου η ομάδα κολύμβησης της Ραφήνας ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ συμμετείχε με 15 αθλητές και αθλήτριες σε αγώνες κολύμβησης στην Χαλκίδα σε σύνολο 620 παιδιών ομάδων από την Αττική και από την περιφέρεια. Η αποκομιδή ήταν 12 μετάλλια, 4 χρυσά, 5 ασημένια και 3 χάλκινα. Χρυσά μετάλλια πήρε η Κομνηνού Αναστασία, ένα χρυσό ένα ασημένιο και ένα χάλκινο η Βλάχου Ελένη, δύο ασημένια η Πουλέλλη Αμαλία, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο η Ρίζου Βασιλική και ένα ασημένιο ένα χάλκινο η Τσεμπέρη Νεφέλη. Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Κομνηνού Σοφία και ο Παπαδόπουλος Θοδωρής. 

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρτέμιδα

Με κύριο ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε στην Αρτέμιδα μεγάλη συγκέντρωση στην οποία μίλησαν και οι υποψηφιοι στη περιφέρεια Αττικής : Καίτη Θεοδωράτου, Γιώργος Πάντζας, Ελένη Σωτηρίου και Ιωάννα Στεργίου.

Πρωτομαγιά Τρίτη 1/5/12, Respect στο Ελληνικό Τραγούδι @ Stage Musicafe Cocktail bar

Ώρα έναρξης 22:00 Ζωντανή Ελληνική μουσική

Η Καλή Πρωτομαγιά είναι...Τρίτη 1 Μαίου και με ζωντανή Ελληνική μουσική βραδιά, έντεχνα και ελαφρολαικά αγαπημένα τραγούδια, από την μοναδική φωνή και την πανέμορφη παρουσία της Μαρίνας Μανωλάκου, συνοδεία του Μαέστρου και πιανίστα Λευτέρη Μαυρομάτη και των μουσικών του.

21:00>23:00, δοκιμάστε όλα τα κοκταίλ μας μόνο με 5 €.

Είσοδος ελεύθερη.
Να περάσετε τέλεια και μην πιείτε εάν οδηγείτε.

ΔΡΑΣΗ "πολίτες, όχι πελάτες"

Αύριο στο Πικέρμι η προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ


Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί.

Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γιατί θα ψηφίσω Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.

Αγαπητοί μου φίλοι,
 Λίγο πριν από τις επερχόμενες εκλογές θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου.
Για τις πολύ δύσκολες μέρες που περνάμε καθημερινά και σαν άτομα, αλλά και σαν χώρα  πιστεύω ότι έχουμε όλοι καταλήξει στο συμπέρασμα για το τι φταίει και φτάσαμε στο χάλι που βρισκόμαστε . Και ενώ οι μέρες πλησιάζουν, τα «ταξίματα» και οι καταστροφολογίες δίνουν και παίρνουν και οι «επαγγελματίες» και οι αυτόκλητοι σωτήρες μας μυαλό δεν δείχνουν να βάζουν.

Οι "αθερίνες" είχαν το μυαλό τους αλλού!

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Για τα 156 στρεμματα στο Ντράφι!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ         

Εφτασε στα χέρια μου ανώνυμη επιστολή στην οποία με τη χρήση της ιστορίας του Εθνους  μας επιχειρείται να διαστρεβλωθεί η αλήθεια για το γνωστό θέμα των 156 στρεμμάτων. Η χρησιμοποίηση της ιστορίας για να προστατευθούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την προσπάθεια αφενός παραπλάνησης και παραπληροφόρησης των κατοίκων και αφετέρου εξασφάλισης των συμφερόντων αυτών που επιδιώκουν την οικειοποίηση τους χρόνια και έτσι καθυστερούν την ανάπτυξη του Ντραφίου είναι απαράδεκτη. Η ανώνυμη επιστολή παίρνει την απάντηση που ακολουθεί :
1. Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα πάλεψε για να προστατεύσει την πατρίδα της και όχι συγκεκριμένα συμφέροντα. Η χρήση του ονόματος για άλλο πρόσωπο με αντίθετο σκοπό προς τα συμφέροντα του Δήμου, δηλαδή των δημοτών, προσβάλλει τη μνήμη της ηρωϊδας του 1821.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή

Ο Στέφανος Χίος διαψεύδει τον Αιβαλιώτη για δήθεν προπηλακισμούς Χρυσαυγιτών

γράφει ο Στ. Χίος, παρουσιαστής της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 (στο makeleio.gr)

Χτες το βράδυ ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και στελέχη του κόμματος επεσκέφθη το EXTRA 3 για να μιλήσει καλεσμένος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, αμέσως μετά το “Αποκαλυπτικό Δελτίο”. Ο Αιβαλιώτης επειδή είχε κλάσει μαλλί με όλα όσα είπε… κατά του κόμματος του Μιχαλολιάκου, είπε στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και που πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας να τον βγάλουν από τη πίσω πόρτα για να μην πέσει μούρη με μούρη(ο γενναίος)με τα στελέχη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Οι αστυνομικοί έντρομοι και χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς(είμασταν παρόντες), τον φυγάδευσαν σαν τον κλέφτη από την πίσω πόρτα κι ενώ η… γυναίκα του Μιχαλολιάκου και τα στελέχη έμπαιναν στο στούντιο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.

Πέραν τούτου ουδέν. Τι φοβήθηκες ρε Αιβαλιώτη; Μήπως σε δείρει μια γυναίκα;

Άσχημο δρόμο έχεις πάρει Αιβαλιώτη με τις ανακρίβειες που διαδίδεις για έναν τηλεοπτικό σταθμό που προσπαθείς να τον παρουσιάσεις ως κολαστήριο και για μια εκπομπή που ΠΟΤΕ δεν σε γούσταρε για καλεσμένο της αλλά και ποτέ δεν σε έπιασε στο στόμα της.

Όσο για σένα ρε Ευαγγελάτο, διολισθαίνεις ακόμα περισσότερο. Να δούμε σε πόσα μέτρα στο πάτο του βαρελιού θα σταματήσεις. Κρίμα και σε είχαμε σε κάποια υπόληψη. Κατέβασε ρε τις ανοησίες που γράφεις. Μην γίνεσαι περισσότερο ρόμπα. Παρόντες είμασταν και βλέπαμε… Παρόντες.

Βολευτοκλέψιμο

Σκεφθειτε συντεκνοι, την επομενη τσι εκλογης, να βγουνε 4-5 κοματα στο 2.99%.αυτο μας κανει καμμια τριανταπενταρια βολευτες κλεμμενους, απ αυτους που τους αφησαν αποξω..Προσθεστε κατα κει και ενα 5% λευκοακυρα,αλλους καμμια δεκαρια κλεμμενους.ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠ ΤΟ 300.Βγαινουνε με εκλογοκλοπη.Μονο
ετσι θα μειωθουνε.Αμα περμενετε να κανουνε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ που λεει ο αλλος, ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ,ΑΚΟΥΤΕ.Αυτη η βουλη δεν ειναι αναθεωρητικη,θα ειναι η επομενη.ΠΙΑΣΕ ΤΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ ΔΗΛΑΔΗΣ.Θα στρογγυλοκαθησει ο αλλος στην κλεμμενη κουβερτα ,θα ζεσταθει ο κωλος του και μετα 4 χρονια θα ψηφισει να ...φυγει.Αυτο δεν το λεει ο Αντωνακης μετα το ΘΑ.πε αντωνακη ,για πε το ..ΠΟΤΕ ?ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΠΟΤΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΓΑ....και το τρια το καλο χτυπαει ολα τα φυλλα.Εχουμε και τους μπαλλαντερ ,του ανω του τρια οποταν ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ.Χαμενος με το τρια η χαμενος απο μπαλλαντερ?ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΟΥΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΑΒΒΑΤΗΣ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ .
Δεκα σεναρια μουκαμε,και συμπερασμα πως θα παιξουμε το ρωμαικο μπιλιαρδο ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΔΕ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΩΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΟ, ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ, ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ.... Η θεωρια των παιγνιων , πηρε νομπελ, σκεφθειτε ποσο δυσκολο ειναι.Δεν τους δειξανε, τη θεωρια του ρωμαικου εκλογικου νομου, να πανε για Νομπελ ,ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΡΩΜΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΨΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Καραγκιόζ Μπερντές

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου γιορτάζει την Πρωτομαγιά!


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πρόταση προς όλους τους "διαμαρτυρόμενους"...


Γιατί δεν κάνατε συγκέντρωση διαμαρτυρία καμμία πορεία υπέρ αυτών που τους πήραν το σπίτι οι τράπεζες ;
Γιατί δεν κάνετε  συγκέντρωση διαμαρτυρία υπέρ των αγροτών ;
Γιατί δεν κάνετε καμμία συγκέντρωση διαμαρτυρία ενάντια σε όσους εισάγουν φθηνό ρύζι απο το Σουρινάμ και ρίχνουν τις τιμές του ελληνικού ρυζιού ;
Γιατί δεν κάνατε καμμία συγκέντρωση διαμαρτυρία κατά των κινεζικών μαγαζιών που έχουν εκτοπίσει όλα τα ελληνικά μαγαζιά ;
Γιατί δεν κάνετε καμμία συγκέντρωση διαμαρτυρία  για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας ;
Γιατί δεν κάνετε καμιά συγκέντρωση διαμαρτυρία για να έχουν το δικαίωμα οι Βορειοηπειρώτες να πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο;
Γιατί δεν κάνετε καμμιά διαμαρτυρία για το κάψιμο των εκκλησιών στα εμιράτα;
Γιατί δεν κάνετε καμιά διαμαρτυρία στην οδό Μαινάνδρου για την καταπίεση των γυναικών στο Πακιστάν το Αφγανιστάν και τα λοιπά γνωστά κράτη;
Γιατί δεν κάνατε καμμία συγκέντρωση διαμαρτυρία ενάντια στους βιομηχάνους που μόλυναν τον Ασωπό ποταμό ;
Γιατί δεν κάνετε καμμιά συγκέντρωση διαμαρτυρία, κατά της χωροθέτησης του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι;
Γιατί ειστε επιλεκτικοί στις πιασάρικες διαμαρτυρίες;

Ανώνυμος


 
 

Η Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχει στη διαπαραταξιακή. Ποιες οι θέσεις της; Ποιες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα;


Δημιουργήθηκε Διαπαραταξιακή Επιτροπή  στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου (για ένταξη της αποχέτευσης στο ΚΕΛ της Ψυτάλλειας) .

Η  Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχει στη διαπαραταξιακή.
Ποιες οι θέσεις της. Ποιες  οι προϋποθέσεις για  να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας "H Δημοκρατία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μεγάλων κομμάτων."

Τελικά το μπουγέλο πάει να γίνει μόδα!

Ότι και να σας πω και ότι και να γράψω για τη σημερινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ραφήνας είναι λίγο.

Δεν θα σταθώ στο ποιός άρχισε και το ποιός συνέχισε, αλλά έγινε φασαρία με... mini μπουγέλωμα.
Σε λίγο στο http://www.rpn.gr

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ

Ειπαμε συντεκνοι,κωλοτουμπες ,ΜΕΤΑ ΤΣΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.Εσεις αρχεψατε απο πριν.Θα καητε μωρε ,με τσι καμμενους και θα τσουρουφλιστητε,με τα ξεκουδουνα που λετε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΑ, οπουσασταν μικροι, οτι δεν ακουτε κανεναν, δεν θελετε κανεναν,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΕΤΣΙ ΜΠΕΤΟΝΑΡΕΙΣ ΤΣΙ ΟΠΑΔΟΥΣ. Δε φτανει που πατε εκλογες, καθε φορα με αλλο αρχηγο,λες και οι δεσποταδες παιρνουνε συνταξη ποτες. Τερμα.ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΙΣΟΒΙΟΣ.ΤΟ ΒΟΥ ΚΑΙ Α ,ΒΑ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? Ο ΡΑΓΙΑΣ θελει σιγουρια.Αμα πααινει εκκλησια,θελει να βλεπει ρασο, να ακουει το ιδιο τροπαριο,να κανει το σταυρο του και να το ριχνει.Τον μπλεξατε ωρε με τσι κωλοτουμπες,ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ, ΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΙΑ ΡΑΣΟ,ΜΙΑ ΑΠ ΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ.ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ,ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ,ΜΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ,ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΜΕ ΦΟΥΝΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΕ ΟΥΛΑ.ΟΥΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΑΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ.ΑΝΤΕΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ

Περί βίας και υποκρισίας

rafinapikermistage είπε...
Δημοσιεύουμε την παρακάτω ανάρτηση διευκρινίζοντας ότι καταδικάζουμε τη βία απο όπου και αν προέρχεται. Επίσης είναι μεγάλο προσόν για τους πολιτικούς και για όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική, να αντιδρούν ψύχραιμα στις προκλήσεις που δέχονται.
------------------------------------------------------------------
 
Μετά από το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Μαρούσι, ακολούθησε μία όχι πρωτοφανής, αλλά εντυπωσιακή και σύμφωνη με το προεκλογικό κλίμα των ημερών τερατολογία, με στόχο όπως πάντα το Κίνημά της Χρυσής Αυγής. Σύσσωμο το πολιτικό, δημοσιογραφικό και συστημικό εν γένει κατεστημένο, έσπευσε να καταδικάσει την «ειδεχθή αυτή πράξη βίας» και να καλέσει τους πολίτες να «θωρακίσουν την δημοκρατία». Βία λοιπόν, μας λένε, είναι λίγες σταγόνες νερού, μία ελάχιστη συμβολική και υγιής αντίδραση εναντίον όσων μας κατάντησαν στα σημερινά χάλια. Τέτοιο θράσος έχουν, τόσο αναίσχυντοι είναι και για τόσο ηλίθιο περνούν τον ελληνικό λαό οι καλοπληρωμένοι έμμισθοι κονδηλοφόροι και πολιτικάντηδες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες διαθέτει το Κίνημά μας, σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί κινούνται προς την κατεύθυνση να δημιουργήσουν μια μεγάλη προβοκάτσια εις βάρος του Κίνηματός μας, διαπιστώνοντας ότι το εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχώς ανεβαίνει!

Για αυτόν δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας.

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" Παναγιωτακόπουλος Γιάννης.

Προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Ραφήνα.

Sea Side Krystal στην Αρτέμιδα!


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές αρχίζουν ... οι φιλοφρονήσεις!

Το rafinapikermistage αναρτά όλα τα μηνύματα που λαμβάνει αλλά σας παρακαλεί να είστε όλοι κόσμιοι και να μην προσβάλλετε όποιον δεν συμφωνεί με τις δικές σας πολιτικές απόψεις.

Εκλογές είναι θα περάσουν και μακάρι το αποτελεσμά τους που θα προέλθει απο τις  επιλογές μας να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Κ.Μ


Απορία αναποφάσιστης ψηφοφόρου προς τη Χρυσή Αυγή;

Συμφωνώ σε πολλά απο αυτα που γράφετε , αλλά είμαι και μπερδεμένη με αυτά που ακούω απο διάφορους και απο τη τηλεόραση.
Αν μπορείτε να μου απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις;
1. Είστε άθεοι και παγανιστές όπως σας κατηγορεί επικεφαλής κόμματος της Βουλής;
2. Γιατί χαιρετάτε με αυτό το τρόπο που παραπέμπει σε Ναζι που κατάσφαξαν τους Έλληνες;
Θέλω και τις δικές σας θεσεις μια και δεν βγαίνεται στη τηλεόραση να ξεκαθαρίσετε ποιοί είστε.

Μ.Μ 

και η απάντηση απο "ανώνυμο"

Αγαπητή αναποφάσιστη σε ευχαριστούμε που τουλάχιστον έχεις το θάρρος να προβληματίζεσαι για τα τεκτενόμενα της πολιτικής ζωής της πατρίδας.
Θα προσπαθήσω περιληπτικά να απαντήσω στους προβληματισμούς σου ξεκινώντας απο αυτό που όλα τα χρόνια βιώνουμε ως αντιμετώπιση απο το σύστημα που πολεμούμε και μας πολεμάει.

1.ΟΧΙ δεν είμαστε άθεοι, ούτε παγανιστές.Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και πιστεύουμε σε εθνικό Ελληνορθόδοξο κράτος με την εκκλησία αδιαίρετη απο τους θεσμούς αφού η ιστορία μας ως έθνος συμβαδίζει με την ύπαρξη, συμμετοχή και αλληλοστήριξη των ιδεωδών του Ελληνικού πολιτισμού, ηθών και εθίμων που στο πέρασμα των αιώνων ανέδειξαν τον εθνικό μας χαρακτήρα.Πρεσβέβουμε αναβάθμιση της εκλλησιαστικής εκπαίδευσης και παιδείας με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά.Εξυγίανση της εκκλησίας απο προδοτικά στελέχη και κίναιδους που την έχουν φέρει στο σημερινό της χάλι ισοπεδώνοντας κάθε έννοια ήθους και ηθικής.
Ο πολιτικός αρχηγός που υπαινίσεται τα άνωθι μόνο σταθερός στις απόψεις του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μια και εαν θυμόσαστε έκανε απέλπιδες προσπάθειες να εγκολπώσει στη δύναμή του απο κίναιδους έως ανθρώπους της μαφίας και τοκογλύφους.Για άλλους που πιθανόν να υπονοείτε, είναι αρκετό να διαβάσετε την πολιτική και επαγγελματική καριέρα τους.

2.Το θέμα χρήζει εκτενούς απάντησης και δεν μας αρκεί ο χώρος.Επιγραμματικώς, ο χαιρετισμός έχει τις ρίζες του χιλιάδες χρόνια πίσω, καθότι αναγνωρίζεται ως Δωρικός, τα μετέπειτα χρόνια αντιγράφεται, όπως και πολλά άλλα με μια μικρή διαφοροποίηση από τους Ρωμαίους και καταλήγει όσον αφορά στη χώρα μας να είναι ο επίσημος της νεολαίας του Μεταξά.Παρότι λαθεμένα και εσκεμμένα το πολίτευμα εκείνο χαρακτηρίζεται "φασιστικό", πολέμησε με άκρατο ηρωισμό και αυτοθυσία τον Ιταλικό φασισμό και τον Γερμανικό ναζισμό, όταν αυτοί που μας πολεμούν σήμερα υπέγραφαν σύμφωνα φιλίας και συνεργασίας με τον άξονα και άφησαν ατουφέκιστους τους Γερμανούς κατά την υποχώρησή τους μετά το τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου.Βλέπε ΚΚΕ και λοιπές σημερινές ίδιας θέσεως πολιτικές δυνάμεις.Ο Χίτλερ μάλλον αντιγραφέας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τίποτα περισσότερο.
Αυτά περί "ναζιστικού χαιρετισμού", όσο για το κόμμα μας δεν έχουμε υιοθετήσει κανενός είδους επίσημο χαιρετισμό καθότι ούτε συμμορία είμαστε ούτε έχουμε ανάγκη πρακτικών που σκοπό έχουν την αναγνώριση των μελών μεταξύ τους, όπως μασσόνοι, αριστεριστές, μαφιόζοι και λοιποί.

Για να ξεκαθαρίσουμε ποιοί είμαστε και γιατί δεν βγαίνουμε στην τηλεόραση, απλώς κάνετε το εξής πείραμα.Τηλεφωνήστε σε ένα τηλεοπτικό σταθμό δηλώνοντας οτι είσαστε εκπρόσωπος της Χρυσής αυγής που θέλει να παραχωρήσει συνέντευξη και μετά επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθουμε πόσες ώρες μείνατε με το ακουστικό στο χέρι, εαν και εφόσον δεν σας το έκλεισαν κατάμουτρα.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα σας παραπέμψω για περισσότερη ενημέρωση περί των θέσεών μας στο
xagr.net ή απλώς δώστε στο google χρυση αυγη με Ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες.

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.

Η Δημοκρατική Αριστερά εγκαινίασε τα γραφεία της στη Ραφήνα

Τελικά πόσα κόμματα συμμετέχουν στις εκλογές;

Δείτε την απάντηση εδώ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στη Διακομματική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την 04/2012 απόφαση του Αρείου Πάγου μόνο 14 κόμματα, ανακηρύχθηκαν σε τουλάχιστον στο 70% των εκλογικών περιφερειών της Χώρας. Από αυτά τα 9 είναι ήδη κοινοβουλευτικά και τα 5 νέα ανάμεσα στα οποία και ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Με αυτή την απόφαση ο Σύνδεσμος συμμετέχει στη διακομματική επιτροπή εκλογών και στο ΕΣΡ με δικαίωμα ψήφου και με εκπρόσωπο τον Θεόδωρο Διαμάντη και αναπληρωτή τον Ιωάννη Μόσχο.

Κατα τη συνεδρίαση της Διακομματικής επιτροπής εκλογών που πραγματοποιήθηκε στις 25/4, παρουσία του Υπουργού κ. Γιαννίτση και του εκπροσώπου κ. Καψή,  ο Σύνδεσμος δια του εκπροσώπου του κ Διαμάντη, κατήγγειλε την άνιση και κατ' επιλογή κατανομή χρόνου στις τηλεοράσεις και  επέμεινε στην λήψη απόφασης για ίση τηλεοπτική μας μεταχείρηση και στην διεξαγωγή debate με την συμμετοχή όλων  των αρχηγών των κομμάτων που συμμετέχουν στην διακομματική επιτροπή. Η απόφαση αναμένεται.

Το σύστημα σε θέση άμυνας.

Ένα ολόκληρο Σύστημα απέναντί μας! Ένα ολόκληρο Σύστημα έχει απέναντί μας τη συντριπτική υπεροχή! Υπεροχή αριθμητική. Υπεροχή σε υλικά μέσα. Όχι όμως σε Ιδέες και Φρόνημα! Και παρ’όλ’ αυτά όλα δείχνουν ότι το Σύστημα αυτό έχει περιέλθει σε πλήρη αδυναμία ελέγχου των εξελίξεων. Έχει περιέλθει πλέον σε θέση ΑΜΥΝΑΣ μπροστά στην ακάθεκτη επέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Και τι δεν κάνουν για να μας εμποδίσουν! Και όμως, όλα ΜΑΤΑΙΑ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τη βοήθεια του Θεού, όχι μόνο θα μπει στη Νέα Βουλή, αλλά θα μπει και με ΑΝΕΤΗ εκπροσώπηση.Κανένα πλέον δεν εκπλήσσει η είσοδός της με διψήφιο ποσοστό!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καλή επιτυχία στη ΘΥΕΛΛΑ!

Ο Καραγκιόζης ψηφοφόρος κι ο γιός του Μπαρμπαγιώργου

Μπερντές του Καραγκιόζη.Η σκηνή γνωστή με μια αλλαγή, τη θέση του Σαραγιού έχει πάρει το κτίριο της Βουλής. Ο Καραγκιόζης βγαίνει ρυθμικά με τα κολλητήρια για την πρωινή γυμναστική.

-Εεεεε, έξω φτώχια, μέσα λόρδα! Να χαρώ οικογένεια!

My name is Spyros and I am a MALAKAS! (HELLENE??)

Ο Α.Ο. Πικερμίου σας προσκαλεί...


ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ

Βγηκε ο ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ο αμερικανος ο ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΕΙΠΕ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

VAGELIS MARKADONIS & JOANNA DRINGO UNPLUGGED @ STAGE MUSICAFE Παρασκευή 27 Απριλίου Alternative folk rock-garage


Τι είπε , ο άνθρωπος;

 Αφιερωμένο στη προεκλογική προβολή των κομμάτων

ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.

Συντεκνοι, μας ζαλισανε με τσι ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ,επι της κεφαλης μας.
Ο ενας, εβαλε τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ της ανεξαρτητης τυφλης,και κουφης,ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
Ο αλλος σκεφθηκε, οτι αμα μπορεις να σηκωσεις τρακοσσα τοσα κιλα,ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ. .ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΤΑ.Αμα εισαι ,καλο παιδι,και τσι προαγωγες σου τσι παιρνεις,και βγαινεις ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
Και αμα εισαι καλος στο σηκωμα ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΚΑΙ κρατας τα μποσικα.Τωρα ο αλλος ανεξαρτητος,αυτος που σαλαγαει τα προβατα,σε ουλη την κριση,ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ,ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΑΦΙ.
Τωρα ,γιατι δεν τοπε νωριτερα και αφησε να φανε το δηλητηριο καμποσα προβατα,εεεεεεε συντεκνοι,πειραματα ,κανει Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,να δει ποσο ανεχει το ραγιαδικο προβατο ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.

Καραγκιόζ Μπερντές

Γη καλεί ΚΚΕ. Γη καλεί ΚΚΕ. Μας ακούτε;


Χαζουλικο, είναι ανάγκη να είναι κάποιος φασίστας για να απεχθανεται την θεωρία και την πολιτική του ΚΚΕ; 

Σε αυτή τη ζωή οι κοιμισμένοι λένε στους άλλους ξύπνα. 

Ευτυχώς. Ευτυχώς που υπάρχει το ΚΚΕ.

Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι θα πει να σε κυβερνούν οι κόκκινοι φασίστες...χειρότεροι είναι από όλους και μάλιστα με διαφορά... Αν θέλετε να το δοκιμάσετε...τι να πω...μια βόλτα στη Βόρειο Κορέα θα σας πείσει.

Ανώνυμος Ραφηνιώτης

Το έχουμε ξαναδεί το έργο!

Ανδρέας Μ.

O Μανώλης Γλέζος στην Αρτέμιδα


ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ.
O επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

Θα συζητήσει με τους πολίτες σε προεκλογική εκδήλωση στην Αρτέμιδα.
Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι και υποψήφιες βουλευτές στην Περιφέρεια Αττικής.

Χώρος: Mέδουσα Διασταύρωση Αρτέμιδος

Η ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο πρόβλημα της Ελλάδος

Καθημερινά γινόμαστε δέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος;
Σ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω με γλώσσα λιτή και καθημερινή να συνοψίσω αυτά που έχουν γράψει και πει τα στελέχη του κινήματος και αντιπροσωπεύουν τη θέση μας απέναντι στο γεωπολιτικό και οικονομικο-ενεργειακό πρόβλημα της χώρας μας.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: 

Δημιουργία ξανά!

Η πλειονότητα των Ελλήνων δεν συμμετείχε στο αλισβερίσι, δεν έπαιρνε χρήματα από τη διοίκηση μίας δημόσιας επιχείρησης κεκαλυμμένα με το μανδύα της επιχορήγησης δήθεν συνδικαλιστικών σκοπών για να κάνει ταξίδια αναψυχής στη Ρωσία, δεν λάμβανε μισθούς από δύο ή/και περισσότερες πολλές φορές δημοτικές επιχειρήσεις, δεν φούσκωνε τους λογαριασμούς off-shore εταιρειών με κρυφές φιλικές επιχορηγήσεις στρατηγικών συμμάχων του κόμματος.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χ.Τσαλαπατάνης και τα όσα είπε για την προεκλογικη προβολή των κομμάτων

I am Hellene!

Να φύγετε! Να πάτε αλλού! Έξω απο' δώ!

Έξω τα κόμματα από πλατείες και δρόμους. Η Δημοτική αρχή δεν νομιμοποιείται να παραχωρεί παρόμοιους χώρους. Αν θέλει ας τους δώσει το... πολιτιστικό κέντρο Ραφήνας (κάποιοι από αυτούς θα καταλάβουν).
Οι δρόμοι και οι πλατείες δεν μπορεί να παραδίδονται στα κόμματα ιδίως δωρεάν! Ανήκουν σε όλους τους πολίτες.
Κρατάτε την Ραφήνα καθαρή.
Πικερμιεύς

Off Shore αγάπη μου

Με αφορμή την "κρίση", τις εκλογές,  τους «αδικούμενους ως διωκόμενους»…σοσιαληστές και όχι μόνο… καιγια όποιον ενδιαφέρεται να εντρυφήσει περισσότερο στα μυστικά και τη λειτουργία των Off Shore εταιρειών….
όπου καταχωνιάζονται τα κλεμμένα, τα υπερκέρδη, οι καταχρήσεις, οι μίζες των λαδωμένων πολιτικών και των συνεργατών τους, τα προϊόντα των μεγαλοκαρχαριών, των απατεώνων, των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, των υπερκοστολογήσεων δημοσίων έργων και πάει λέγοντας…

ας αναζητήσει το αφήγημα/μαρτυρία  Off Shore αγάπη μου από τις εκδόσεις Παπαζήση (Νικηταρά 2 & Μπενάκη, τηλ. 210 3822496)…. δε θα χάσει..

Αντώνης Κακαράς 

Όσοι προλάβετε να πάτε βόλτα στη πλατεία της Ραφήνας τώρα που είναι όμορφη...

... και πριν δοθεί χώρος για την προεκλογική προβολή των κομμάτων.
Γιατί τότε αν πάτε βόλτα όλο και κάποια τάση για εμετό θα αισθανθείτε με αυτά που θα δείτε.

Νέος Ραφηνιώτης

Έξω οι Μαυρογιαλούροι!

Τι ήταν αυτό που ακούω στο 2:44 στο video  που ανέβασες
Φιλοφρόνηση για τα νιάτα και την ομορφιά του υπουργού;
Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να  πέσει ένας άνθρωπος;

Σχόλιο για την επίσκεψη του υπουργού στο Δημαρχείο Ραφήνας.

ΑΓΑΠΗΤΟ RAFINAPIKERMISTAGE, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ, ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ   ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ    ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ.
ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗ ,ΜΙΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑPΕΤ SHOW ΣΤΟ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ  .
 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ  ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ   ΣΕ ΕΝΑ   ΤΕΤΟΙΟ     ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ  ,   ΜΕ ΤΟΣΟ   ΒΑΡΥ ΚΑΙ  ΑΘΛΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!
ΘΛΙΒΕΡOI ΑΝΘΡΩΠOI ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ   ΟΛΟ ΧΑΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΕ ΠΟΙΟΝ;
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ  ΑΗΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ    ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ  ΔΙΕΞΟΔΟ!
 
ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΑΦΗΝΑ
 
 

Το φράγκικο μήνυμα δεν ειναι καλό...

Ο ΗΡΩΔΗΣ Συντεκνοι, το φραγκικο μυνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.Απ τους φραγκογεννημενους,γιατι εκεις ψηφιζουνε και καμποσοι αφρικανοι,το μισο και βαλε,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ.Θα μου πειτε τι σας κοφτει εσας.ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, επειδης ητανε απειθαρχοι, τους βαλανε, ταχαμου, οβριο βασιλια τον ΗΡΩΔΗ.
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΞΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ,και μετα πηρε φορα και εσφαζε συνεχως οβριους,μεχρι τη γυναικα του και τα παιδια του εσφαξε.Και χαιροντουσαν οι Ρωμαιοι που ησυχασανε απ τους επαναστατες οβριους που σφαζανε ρωμαιους και βοηθαγανε τον Ηρωδη, να φαει κιαλλους να ησυχασουνε απο δαυτους.ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΗΡΩΔΗΣ και οι ρωμαιοι δεν βλεπανε τιποτις,και τον δανειζανε κιολας.Ετσι και οι ρωμαιοι ητανε ησυχοι ,και ξεπαστρεβανε οβριους με το γαντι,και φαγανε και τον χριστο νιπτοντας τας χειρας τους με τον ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ,και μια χαρα την εβγαλε και ο Ηρωδης,που πεθανε βασιλευς.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η διαφορα ειναι οτι εμεις τον ψηφισαμε τον Ηρωδη,και βγαλαμε τα ματια μας μοναχοι μας,και πεσαμε μπρουμυτα ,ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΡΩΜΗΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.Αυτος κραταει τα κλειδια ,που ειναι τα φραγκα που θα ζητηξετε,αφου η ελλαδα δεν μπορει να θρεψει ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ.ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ,ΕΙΝΑΙ που δεν υπαρχουν πια φραγκα,να σας δωσουνε κανα κοκκαλακι, να μη μιλατε ,οπως κανατε οταν τρωγανε τα βοδια ,και μοιραζανε τα κοκκαλακια στα αδεσποτα που περιμενανε κατου απ το τραπεζι.Τωρα το αδεσποτο πρεπει να βρει μοναχο του, το φαι του ,αλοιως θα ΠΟΘΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν πα να γλειφετε τσι παπαρδελες,που σας ταζουνε,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ.Η ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Βρέθηκε σήμερα στη Ραφήνα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Τα πήρα πάλι κρανίο! (που λέει και ο λαός)

Άνδρας ηλικίας 62 χρονών καρκινοπαθής έκανε εγχείρηση και ο άνθρωπος ζει το δικό του Γολγοθά.
Και εκτός απο το Γολγοθά της αρρώστιας μέχρι να φτάσει 65 χρονών περνούσε επιτροπή για να παίρνει σύνταξη.
Φέτος και δυστυχώς γι' αυτόν αντί να καλυτερεύει πηγαίνει χειρότερα πέρασε απο την επιτροπή και η αναπηρία που του καταλογίσθηκε απο την επιτροπή ήταν 20% και κομμένη η σύνταξη.

"Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά" ήταν η απάντηση που έλαβε απο κάποιον και τώρα τρέχει να βρει άκρη μέσω της δικαιοσύνης.


Ανώνυμος

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΘΑΜΑ ΤΟΥ 3%

Ηξευρα συντεκνοι, οτι το 3 ειναι μαγγιωρικο νουμερο.Αγια τριαδα,Π 3,14 ,τρια πουλακια καθονταν,το τριτο το καλυτερο,αλλα το εκλογορωμαικο 3 ειναι θαυμα ασυληπτο,απ το νου.ΜΟΝΑΧΑ ,ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΡΙΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ,φτιαξανε τετοιο σατανικο νουμερο σαν το ΤΡΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ.
Την ριχνεις λεει την ψηφο, σε κομα που δεν πηρε 3%? ΠΑΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ,ΑΚΥΡΟ ,ΜΟΥΝΤΖΑ,ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΑ?ΠΑΛΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΑΕΙ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ.
Εγω τον αντωνακη τον ψηφισα να διαλυσει το κομα, μονο,δεν τον ψηφιζω να ΔΙΑΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΣΤΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ.
ΟΘΕΝ φωναζω τον Χατζηαβατη ,οπουναι καλος στα μαθηματικα τα εκλογικα,περιφερειες υπολοιπα και τετοια πολιτικομαθηματικα, μου βρισκει που θα παει τελικα το ψηφουλακι μου,σημαδευω καλα,και το ριχνω.Ταλλα ειναι αερας κοπανιστος και θα λετε μετα, ποιος τον ψηφισε τον μα......ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΦΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΛΟΓΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΜΑ...το να βρεις τη φατσα ,ειναι το πιο ευκολο.Ψαχνεις ποιον ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ,γιατις συντεκνοι, για να μην μιλαει,δεν κοφτεται να βγει.Ασε που μπορει και να ντρεπεται,τι να κανει,υποχρεωση εχει,παραγεμισμα ειναι,και το παει σιωπηρα,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ,να αναρωτιεται απο που τουρθε.αμα δε βγει ,τι εγινε?μηπως με κοφτει?Αν παλι βγει και δεν τον ξερω, τι θα παω να του ζητηξω ρουσφετι αφου δεν τον ξερω δεν με ξερει....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΔΕ ΒΓΕΙ.Τωρα εσεις τα θαρειτε καραγκιοζικα ολα τουτα,αλλα για φαντασθειτε να ψηφιζανε ουλοι οι Ρωμιοι ετσι....ΘΑΧΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ?
ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ....ΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙΣ ,δεν εισαστε καραγκιοζηδες,ειστε σοβαροι και υπευθυνοι ελληναρες, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...Μοναχοι τους δεν βγαινουνε συντεκν οι,κατι το εκλογομαγειρεμα,κατι η κοιλια του ελληναρα,με αυτην ψηφιζει συνεχως και με το αυτι,ακουσα, μουπες, σουπα,ακου να δεις, κλπ κλπ ΤΣΟΥΠ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΑΛΠΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕ? ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.....ΠΟΙΟΣ ΜΑΛ.....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ?

Καραγκιόζ Μπερντές

Προλαβαίνω να κάνω μεταδημότευση στη Μύκονο;


Θέλω να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία και σταυρό στη Κατερίνα Μονογυού.

ΠΑΣΟΚ

Υπογλώσσιο επειγόντως!

Με ρωτάτε :
- Αν μπει στη Βουλή η Κατερίνα Μονογυού, θα έχει το θάρρος να προτάξει τα στήθη της, απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την εθνικής μας ανεξαρτησία;
 
Αν το δω και αυτό ... υπογλώσσιο εππειγόντως!

Χατήρι δεν χαλάω, αλλά με έχει τρελλάνει ένας ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας!

Στις Κυκλάδες ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και σταυρό στη Κατερίνα Μονογυού!

Στις Κυκλάδες ψηφίζουμε ΝΔ και σταυρό στην Κατερίνα Μονογυού

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη επίσκεψή της στη Σύρο.

Η υποψήφια βουλευτής είχε συναντήσεις με φορείς, κομματικά στελέχη και πολίτες του νησιού μιλώντας για τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν όλους μας.

Με αφορμή την επίσκεψη η κ. Μονογυιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η Σύρα σήμερα βασανίζεται , όπως όλα τα νησιά , από δεκάδες προβλήματα κυρίως περιβαλλοντικά τα οποία βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα θα έχουν τις ανάλογες επιπτώσεις και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 Η ελλιπής προστασία της Ερμούπολης και κυρίως των νεοκλασικών κτηρίων αλλά και του οικισμού της Άνω Σύρου, είναι και αυτό ένα θέμα που κάνει τους ενεργούς πολίτες, όπως εγώ, να ανησυχούν.

 Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τουλάχιστον μέσα στην Ερμούπολη, όπως ελεγχόμενη στάθμευση και δωρεάν δημόσια μέσα μεταφοράς, ανακούφιση δεν υπάρχει. Δυστυχώς ο Συριανός βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Μόνο με θαρραλέες πολιτικές αποφάσεις θα προχωρήσουμε μπροστά».

sorry guys!

Αλλά δεν αντεχω άλλο να κρύβομαι! 
Δαγκωτό Νέα Δημοκρατία!
Η εικονιζόμενη ακούει στο όνομα Κατερίνα Μονογιού και κατεβαίνει υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες.
Μπορείτε να τις αντισταθείτε; 




Δώστε χώρο για την προεκλογική προβολή των κομμάτων στο Πλατύ Χωράφι!

Με μοναδικό θέμα τη «Λήψη απόφασης περί καθορισμού του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται απο το Δημοτικό Συμβούλιο στα πολιτικά κόμματα η σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προβολή τους κατά τη προεκλογική περίοο των Βουλευτιικών Εκλογών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 π.δ 26/2002 (ΦΕΚ 57Α)»  συνεδριάζει τη Τρίτη 24 Απριλίου στις 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου.

Γιατί ο απλός λαός όταν καταλαμβάνει ένα πεζοδρόμιο για να βάλει τη πραμάτεια του και να βγάλει τα προς το ζείν πρέπει να καταβάλλει αντίτιμο στο Δήμο σε αντίθεση με τα κόμματα που ενώ παίρνουν επιχορήγηση - την ώρα που εμείς δεν έχουμε να φάμε - παίρνουν δωρεάν κοινόχρηστο χώρο για την προεκλογική τους προβολή; 

Ας πάρουν μια γενναία απόφαση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ραφήνας-Πικερμίου και προκειμένου να τηρηθεί και ο Νόμος ας παραχωρήσουν στα κόμματα κοινόχρηστο χώρο για τη προβολή τους στο...Πλατύ Χωράφι.

Κυριάκος Μαϊόπουλος

We are the Champions!

Άντε και στα δικά μας, αδέλφια!

Ο Χάρης Μουρκάκος της "Οικόπολις" Ραφήνας-Πικερμίου μας ενημερώνει για τις εξελίξεις περί ΚΕΛ.

Περισσότερα εδώ

Αν τα έγραφαν κάποιοι "άλλοι", ακόμη θα γράφατε για ρατσιστές ναζιστές κλπ. κλπ.

Πάρτε λοιπόν την σημερινή "ηλεκτρονική" Καθημερινή για να έχετε να διαβάζετε.....
και θέλετε δεν θέλετε χωνέψτε το, αυτή δυστυχώς είναι η καθημερινότητα στην Ελλάδα.

Δημοκράτης Ραφηνιώτης που θέλω συγκεκριμένη ποσόστωση για το πόσους ξένους αντέχει η Ελλάδα.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Το λοιπον συντεκνοι ,επειδης το να πας στην Αιγινα,και το αν και ποτε θα γυρισεις, ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ,που πιανουνε ομηρους πολλους φτωχους,αντις λιγους πλουσιους,την εκανα,κατα τους αλλους διστυχισμενους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ένας εν ενεργεία στρατιωτικός γράφει για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου

Παρασκευή 21η Απριλίου 1967. Το ξημέρωμα ήταν διαυγές, καθαρό, ανοιξιάτικο. Μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και η Ελλάδα ετοιμαζόταν να μπει στο κλίμα της κατάνυξης, του Θείου δράματος, της Αναστάσιμης τελετής. Η πολιτική κατάσταση έκρυθμη. Ήδη είχαν προκηρυχθεί εκλογές για την 28η Μαΐου 1967. Το προηγούμενο βράδυ τίποτα δε διεμήνυε τι επρόκειτο να συμβεί εκείνο το πρωινό. Όλα το δρόμο τους, στην τάξη τους. Οι οικογένειες στα σπίτια τους.
 
Αγέννητοι, τότε, οι τωρινοί αξιωματικοί της ηλικίας μου, διαβάζουμε σήμερα στο διαδίκτυο...
 

Περισσότερα εδώ 

Σενάριο μετεκλογικού τοπίου…Ελλάδα, Μάιος 2012

Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή έχει γράψει πράγματα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί μετά από μήνες ή ακόμα και μετά από χρόνια! Όχι, δε διαθέτουμε το “κληρονομικό χάρισμα” όπως δε διαθέτουμε και τίποτα “κληρονομικό” στην πολιτική ζωή της χώρας μας όπως κάποιοι άλλοι…

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μην ξεχνάμε ότι ο Δήμαρχος είναι και γιατρός!


Το όνειρο και για μια πολιτισμένη Αττική.

της συγγραφέως Λείας Βιτάλη*

Ο γνωστός συγγραφέας Τζωρτζ Όργουελ έλεγε πριν από πολλά χρόνια ότι αυτό που έλκει τους περισσότερους ανθρώπους στο σοσιαλισμό είναι η ιδέα της ισότητας. Αν υπάρχει λοιπόν κάτι για το οποίο αξίζει να πολεμήσει κανείς σήμερα είναι ακριβώς αυτή η ιδέα: Της ισότητας.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμος Βουδούρης...

Σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και συμπολίτης μας Γεράσιμος Βουδούρης συνοδευόμενος απο τη Διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου κ. Οικονόμου επισκέφθηκε το Παιδοψυχιατρικό Νοσσοκομείο στη Ραφήνα προκειμένου να ενημερώσει το Προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου ιατρών Αν. Αττικής για τις επερχόμενες αλλαγές.
Στο http://www.rpn.gr θα αναρτηθούν σε video οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βουδούρη , αλλά πριν ακόμη αναρτηθούν οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ ήδη έχουμε τις πρώτες "ανώνυμες" αντιδράσεις


Που είναι τώρα οι υπερασπιστές των αδυνάτων;

Ο Σαουδάραβας Μεγάλος Μουφτής ζήτησε την καταστροφή των χρισστιανικών εκκλησιών που βρίσκονται στις χώρες του κόλπου. 
Ο Σαουδάραβας μουφτής εξέδωσε τον περασμένο Μάρτιο «φετβά», -θρησκευτική διαταγή- με την οποία ζητούσε την απαγόρευση κατασκευής νέων εκκλησιών και την καταστροφή των υπαρχόντων τόπων χριστιανικής λατρείας.

Μέχρι και ο Τούρκος Επικεφαλής Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκιορμέζ επέκρινε τον Σαουδάραβα Μουφτή για  όλα όσα είπε:
"Δηλώσεις σαν αυτές του μουφτή της Σαουδικής Αραβίας είναι απαράδεκτες, ανυπόστατες χωρίς καμία σημασία για το ισχύον και θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως αντίθετες τις βασικές αρχές του Προφήτη. «Αυτοί που καταδιώκουν μη μουσουλμάνους που βρίσκονται κάτω από την εξουσία του Ισλάμ καταδιώκουν εμένα, και όποιος καταδιώκει εμένα, καταδιώκει το Θεό», λέει ο ο Μεχμέτ Γκιορμέζ, υπενθυμίζοντας τα λόγια του Προφήτη Μωάμεθ.
«Όταν μια εκκλησία, μια συναγωγή η άλλος τόπος λατρείας υφίσταται κάποια προσβολή, οι μουσουλμάνοι πρέπει να αισθάνονται τόσο άσχημα όσο άσχημα αισθάνονται όταν γράφονται στους τοίχους των τζαμιών ρατσιστικά συνθήματα», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του τουρκικού Ισλάμ τονίζοντας πως οι εξτρεμιστικές αυτές εκδοχές του Ισλάμ, συκοφαντούν το Ισλάμ στην Δύση.

Εδω οι δικοί μας που κάθε τρείς και λίγο διαδηλώνουν για όλους και για όλα, θα πάνε καμιά βολτίτσα έξω απο τη πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για να διαμαρτυρηθούν ή για μια ακόμη φορά.... μούγγα στη κομματική στρούγγα που ότι αφορά Ελλάδα ή Χριστιανισμό θα πρέπει να εξαφανιστεί;  

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Γεωργία Μαρτίνου, υποψήφια Βουλευτής (ΝΔ) στη Περιφέρεια Αττικής

Πασχάλης & the Prestige Band


Το ότι δεν πάμε καλά είναι δεδομένο!

Απορώ με κάποιους ανθρώπους πως έχουν τα μούτρα και μας παρουσιάζονται σαν σωτήρες ή ακόμη χειρότερο να μας υποδεικνύουν και πως θα βγούμε απο τη κρίση.

Ποιοί ;
Αυτοί που με το ένα ή άλλο πρόσχημα καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα και τώρα πάλι επενδύοντας στη νίκη της ΝΔ βγαίνουν σιγά-σιγά σαν τα σαλιγκάρια, έρποντας γλύφοντας και με τα κερατά τους....,

Μαυρίστε τους και ξεσκίστε τους.

Όποιος έρχεται και σας ζητάει να τον ψηφίσετε εσείς με τη σειρά σας να του ζητάτε να σας πει ..όχι μόνο που σπούδασε , αλλά και που δούλεψε.

 

Αργία μήτηρ πάσης κακίας...

Εμείς ελπίζουμε να μην ισχύει για το Δήμο Ρ-Π και σύντομα θα σας ενημερώσουμεγια το τι εννοούμε.



Τρίτη 17 Απριλίου 2012

O ευρών αμειφθήσεται!

Σήμερα το πρωΙ στις 11:30 στην Περιοχή ΑΥΡΑ στην Ραφήνα, επι της οδού Αγ.Παρασκευής Κλάπηκε Κόκκινη Βαλίτσα Τοπογραφικού Εξοπλισμού με τα διακριτικά GPS LEICA SR 530. (Όπως η φωτό). Ειναι παντελώς άχρηστος (μη λειτουργικος) γιατι δουλέυει σε ζευγάρι με άλλο παρόμοιο. Οποιαδήποτε πληροφοριά μπορεί να ειναι χρήσιμη. Δίδεται αμοιβη! 6973741190 Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Σπανόπουλος Παναγιώτης
Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.
Gs Topos 
Surveyor Engineers
Γλαύκου 14, 19009
Νηρέας, Ραφήνα
Δ. Ραφήνας - Πικερμίου
κιν: 6973741190